Elszabadultak az érzelmek, de ez így természetes...



Egy anya csak a gyermekeivel lehet teljes, és ez hatványozottan igaz Ördög Nórára is, aki szombat kora délután a Liszt Ferenc repülőtéren tíz hosszú nap után, a TV2 műsora, az Ázsia expressz 2 forgatásáról hazatérve újra találkozhatott férjével, Nánási Pállal és gyerekeivel. A körülöttük állók is könnyezve figyelték, ahogy a gyerekek édesanyjuk karjába vetik magukat. A Bors számolt be a megható családi jelenetről.

A viszontlátás boldogsága már akkor látszott Nóra arcán, amikor a csomagokkal megpakolva kilépett a terminál kapuján. Ekkor vette észre a felé szaladó gyerekeket. Elsőként fia, Vencel ért oda hozzá és már bújt is anyukája karjai közé. Nóra ekkor már nem tudta visszatartani a meghatottság és az öröm könnyeit. Egy pillanat múlva ott volt Mici és a férje is. Nóra zokogva ölelte magához őket.

Nagyon hosszú volt számukra az a tíz nap, amit külön töltöttek, miután a gyerekek és Nánási hazautaztak a forgatás helyszínéről, Thaiföldről. Főleg úgy, hogy pont erre az időszakra esett az anyák napja és Mici születésnapja is, amit kénytelenek voltak külön tölteni. A gyerekek még soha nem voltak ilyen hosszú időt távol az édesanyjuktól. A műsorvezető csak telefonon tudta felköszönteni édesanyját és nagyszüleit, mint ahogy őt is csak így érték el gyermekei, ám Mici születésnapján azt írta, többé nem hagyja őket ennyi időre egyedül.
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!