Elgondolkodtató, hogy milyen eszközei vannak a hatalomnak.Elgondolkodtató az, amit a hatalom a fiatal ellenzéki siker ügyvéd-politikussal, Czeglédy Csabával művelt. Az interjúban kiderült, hogy a vállalkozásai az eljárás alatt ellehetetlenültek, de kifejtette, hogy már nem is akar vállalkozni.

“A gonosz Orbán Viktor bácsi fogságba ejtette apát” – ezt tudták Czeglédy Csaba gyermekei arról, hogy miért nem láthatják apukájukat másfél éven keresztül. Annak ellenére, hogy már felszámolták  Czeglédy Csaba cégeit a bűnismétlés veszélye miatt előzetes letartoztatásban tartották az ügyvéd-politikust.

Az Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt szombathelyi önkormányzati képviselője a fogvatartás miatt mandátumát is elveszítette, de elszántságát nem. Elmondta azt is, hogy a barátai, az szerelme és az élete azonban még megmaradt.

Azt is hozzátette, hogy a menyasszonya tartotta benne a lelket, szerencsésnek érzi magát, mert kevés nő csinálta volna végig, amit a párja végig csinált.

Kiderült az is, hogy a hatóságok már nem is elkövetőként vádolják Czeglédyt, hanem csak felbujtóként. Azt már mi tesszük hozzá, hogy ebből az következik, hogy azok a vádak amik miatt először őrizetbe vették, már a bírósági szakasz előtt kiderültek, hogy koholtnak bizonyultak. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!