Nagyszerű program, ami kicsiket és nagyokat is érdekel..Az őszi iskolai szünetben és a hozzá kapcsolódó hétvégéken változatos Halloween programokkal várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert, amit ebben az időszakban a 14 éven aluli gyermekek ingyenesen látogathatnak.

A 9 napos rendezvény ideje alatt többek közt látványetetésekkel és állati tréningekkel várják a közönséget, az érdeklődők megismerkedhetnek például a sörényes hangyászokkal, a pelikánokkal, az ázsiai vadkutyákkal, a brazil óriásvidrákkal, a Madagaszkár-ház és az édesvízi akvárium lakóival, a gorillákkal, a földimalacokkal és a tapírokkal is. Emellett naponta 2 tréninget tartanak az oroszlánfókáknál, egyet pedig az elefántoknál.

Október 31-én, a Mindenszentek előtti napon Halloween játszóház várja a családokat a Varázshegyben, az állatkerti nagyszikla belsejében. A program részeként lesz tökfaragás, célba dobás, „szellemes” bowling, ügyességi játékok és kézműves-foglalkozások, valamint óriás memóriajáték, arcfestés és tökamőba is.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!