A jövőkutatók már tudják. Időben fel kell rá készülni!



Meglepő dolgokat jósolt a híres jövőkutató, Ray Kurzweil.

2019-ben a feltételezések szerint sikerülni fog lelassítani az öregedés folyamatát.

2020-ra a betegségek 85%-ára lesz gyógyír, azonban nagy valószínűséggel ez nem mindenki számára lesz elérhető.

2020-ra a számítógépek egyre kisebbek lesznek, némelyek pedig már ruházatainkba lesznek beépítve, melyeket nap mint nap hordunk.

2050-re egyre több lesz a sofőr nélküli autó, melyeket számítógépek fognak irányítani. Ezek a járművek már tesztelés alatt állnak Ázsiában és Amerikában.

2020-ra a virtuális valóság annyira jól kivitelezett lesz, hogy az emberek számára nehéz lesz megkülönböztetni a virtuálist, az igazi valóságtól, emellett az is valószínű, hogy a betegségek megelőzése érdekében, az emberi agyba olyan apró gépezeteket fognak beültetni, amelyek megvédenek a baktériumoktól, erősítik az immunrendszert, emellett fejlesztik az intelligenciát, a memóriát és a testi képességeket.

2100-ra a világ sokkal fejlettebb lesz, mint ahogy azt gondolnánk. Az emberek nem csak személyiségüket tudják majd alakítani, de fizikai megjelenésüket is tetszőlegesen megváltoztathatják majd. 2040-ben már nem lesznek iskolák a fejlettebb országokban, a gyerekek mind virtuálisan tanulnak majd, és robotok fogják értékelni teljesítményüket.

2100-ban már nem a fénysebesség lesz a határ az emberek számára. Az emberek lassan elkezdenek hibridekké válni és mindenki, aki ellenszegül és inkább megőrizné emberiségét, arra lesz kényszerülve, hogy rezervátumban éljen a többi hozzá hasonló emberrel.

Ezek az előfeltételezések mind hihetetlennek hangzanak, azonban minden, amit Ray Kurzweil állít, nagy eséllyel bekövetkezik majd a jövőben, hiszen ezen fejlődések elődjeit már napjainkban tapasztalhatjuk a minket körülvevő világban. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!