Bárki képes megtanulni!



Valamennyiünkkel történtek és történnek olyan események, ami után joggal felkiálthatnánk, hogy: Nem megmondtam! Tudtam, hogy ez fog történni! Bárcsak hallgattam volna a megérzésemre! A képesség tehát bennünk rejlik. Ha akarjuk, ha nem. Különlegesen kifinomult intuíciójú emberek elveszett tárgyakat, kincseket, balesetet szenvedett hegymászókat, elcsavargott gyerekeket, rejtett betegséggócokat találnak meg megérzésük, belső látásuk segítségével. Ezt a képességet mindenki számára adott. Ha elhisszük, és elfogadjuk, és egy kicsit trenírozunk rá, lehet, hogy egy különleges dimenzió megnyitásának a kulcsát vesszük a kezünkbe.

Az alábbi kis intuíciós játékok segíthetnek a hatodik érzékünk kifejlesztésében. Nem fontos ezeket alkalmazni, ki is találhatunk magunknak újabb feladatokat. A lényeg, hogy figyeljünk a bizonyos belső hangra, és jegyezzük le az eredményeket. Pár hét alatt bámulatos fejlődést figyelhetünk meg!

• Cseng a telefon. Ne nézzük meg a kijelzőt, próbáljunk rájönni, ki a hívó!
• A buszmegállóban állva találjuk ki, milyen Játsszon el a gondolattal: a járművön az Ön mellett álló ember vajon hol fog leszállni?
• Gondoljunk valakire, akivel szeretnénk találkozni. Meg fogunk lepődni, milyen hamar összejön a találkozás!
• Ismeretlen helyen eltévedve bátran indulunk el, megérzés alapján. Ebben segít, ha elképzeljük, hogy belső radarkészülékünk van.
• Játsszunk dobókockákkal, és figyeljük az eredményt! Általában többször sikerül eltalálni a számot, mint a matematikai valószínűség.
• Reggelente írjuk le az álmainkat! Utólag visszaolvasva sokszor kiderül, mennyi információt tartalmaznak a jövővel kapcsolatban, és az álmokkal való foglalkozás az ébrenléti intuíciót is komolyan fejleszti.
• Mielőtt felhívnánk vagy felkeresnénk barátunkat, próbáljuk meg megérezni, hogy milyen hangulatban fogjuk találni!
Mielőtt ismeretlen emberrel találkoznánk, például üzleti vagy hivatalos ügyben, találjuk a haja és ruhája színét!

A gyakorlatokat úgy jó végezni, mint ahogy a gyerek játszik. Nem szükséges teljesítményekre törekednünk, hiszen saját magunk az egyetlen személy, akinek öröme-sikere függ ettől, és magunkkal szemben nincs értelme teljesítménykontrollt bevezetni.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!