Saját unokatestvére ölte meg brutális kegyetlenséggel az ötéves Leonettát.



Nem csillapodik a fájdalma Gábornak, a Szekszárdon brutálisan meggyilkolt ötéves kislány édesapjának, aki egy videóban fenyegette meg a gyilkost és családját.

Ahogy arról a Blikk is írt, egy hónappal ezelőtt saját unokatestvére ölte meg brutális kegyetlenséggel az ötéves Leonettát. A szekszárdi tragédia után természetesen forrnak az indulatok a szülőkben, az elviselhetetlen fájdalom pedig bosszúra készteti őket. Legalábbis erről tanúskodik az apuka, Gábor napokban feltöltött Facebook-videója, amelyet 65 ezren láttak. Ebben azt boncolgatja, hogyan áll majd bosszút a 19 éves K. Dánielen és családján, akikkel egyébként közös udvarban laktak.

„Ha száz év múlva kapom is el őket, a nyakukat le fogom venni. Halálért halál jár! Ha nem ölöm meg őket, rájuk gyújtom a házat. Nem félek kimondani. Nem fogok megnyugodni addig, amíg valamelyik nyakát nem vágom le. Elvették az életünket, egy örök bánatot csináltak” – idézte a reményvesztett és dühös apuka szavait a Bors. Gábor egyébként már korábban is tett hasonló kijelentéseket, a tettes letartóztatása során nem félt megígérni a kameráknak: börtönbe is kerül, csak hogy ott végezhessen Leonetta gyilkosával.

A férfit egyébként rengetegen vádolták azzal, hogy a tragédiából akart meggazdagodni, valamint a fenyegetések miatt is elítélték jó páran. Gábor az ominózus videó után közzétett egy újabb bejegyzést is, ebben elnézést kért a kirohanásáért: „Bocsánatot kérek, hirtelen felindulásból tettem fel a videót. A harag sok mindent kihoz az emberből. Én nem vagyok gyilkos, nem is akarok azzá válni”.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!