Hihetetlen lélekjelenléttel intézkedett a kicsi lány.



A 6 éves Macie április 12-én úgy döntött, hogy nem megy iskolába. Addig könyörgött a szüleinek, hogy kivételesen megengedték, hogy otthon maradhasson.

A kislány azt mondta, hogy szeretne egy napot eltölteni a főszakácsként dolgozó édesapjával, akit elég ritkán lát.
Kyle egy megerőltető műszak után érkezett haza. A felesége munkába indult, ő pedig a 4 éves Calebbel és a 6 éves Macie-vel maradt otthon.

A gyerekek egyszercsak kiabálásra lettek figyelmesek az alagsor felől. Odaszaladtak, és látták, hogy az apjuk a földön fekszik. Míg Caleb próbálta megnyugtatni az apját, Macie megkereste az apja mobilját, és értesítette a mentőket.

Amikor a mentősök a helyszínre érkeztek, Kyle légzési nehézségekre panaszkodott, azonnal kórházba szállították, ahol a gyors orvosi beavatkozás megmentette az életét.

A család azt gondolta, hogy az isteni gondviselésnek köszönhető a szerencsés megmenekülés - ami éppen a szeretett dédnagymama halálának az egyéves évfordulóján történt.

“Nagyon sokat foglalkozunk a nevelésükkel, de még engem is meglepett, hogy Macie mennyire felnőtt módon viselkedett, amikor meglátta, hogy a padlón fekszem” – mesélte az apa.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!