A súlyos betegsége miatt külföldi orvost keres a család…Győzike felesége pajzsmirigy-alulműködésben szenved, ami miatt már 35 kilogrammot hízott. Bea asszony az ország összes pajzsmirigy-specialistáját felkereste már, de egyik sem tudott rajta segíteni.

Sosem voltam vékony, hanem inkább teltkarcsú, ami Győzinek nagyon tetszett. A 35 kiló miatt viszont kimondottan kövér vagyok. Utálok a tükörbe nézni, és szeretnék tetszeni a férjemnek is. Persze ő azt mondja, így is szeret. Segít is mindenben, és tényleg Zalaegerszegtől Budapestig rengeteg specialistát felkerestünk már, de nem tudtak segíteni. Most a lányom Evelin, aki nagyon jól beszél angolul, külföldön keres egy specialistát.” - panaszkodott Bea.

Győző azt mondta, hogy bárhová elvisz, akár még Ausztráliába is, ha ott tudnak segíteni. Ő is azt szeretné, ha meggyógyulnék, mert látja mennyire szenvedek az egésztől.
Pedig igyekszem nem panaszkodni, és igyekszem vidám lenni. Már olyan régóta együtt vagyunk, hogy ismeri minden rezdülésemet, és látja rajtam, hogy nem érzem magam jól a bőrömben.

►► KÉRJÜK

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!