Az amerikai színésznő az Instagramján írta meg a szomorú hírt.



Selma Blair az Instagramon tudatta, hogy autoimmun betegsége van. Selmát a legtöbb néző onnan ismeri, hogy 2001-ben Witherspoonnal együtt volt a Doktor Szöszi főszereplője.

Valószínűleg már 15 éve él a betegséggel, de csak két hónapja derült ki, hogy szklerózis multiplexről van szó - írta Instagram-posztjában Selma Blair amerikai színésznő, aki őszintén beszélt arról is, hogy milyen koordinációs és idegrendszeri zavarokat okoz nála a betegség. Mint írja, néha leejt dolgokat (és ha valaki ezt épp kiszúrja, azt arra kéri, nyugodtan jöjjön oda segíteni neki), elesik, zavaros a memóriája, és a baloldalát pedig mintha egy rossz gps irányítaná.

Ezzel együtt bizakodó, szeretne ismét a gyerekével játszani, és leírja azt is, mennyire hálás a Netflixnek, meg Istennek, van munkája.

A szklerózis multiplex egy, a központi idegrendszert érintő gyulladásos autoimmun betegség, amelynek gyógymódja egyelőre nem ismert.

Az  1972-es születésű színésznő 1999-ben Sarah Michelle Gellarrel és Reese Witherspoonnal együtt szerepelt a Kegyetlen játékok című filmben. 2001-ben Witherspoonnal együtt volt a Doktor Szöszi főszereplője. 2002-ben az Édes kis semmiség főszereplői közt volt Cameron Diaz és Christina Applegate oldalán, 2004-ben pedig a Szégyen és gyalázat című filmben szerepelt, illetve játszott a Pokolfajzat című filmben is. 2002-ben a Jóbarátok című amerikai sitcomban is vendégszerepelt. 2012-ben szerepelt a Nyugi, Charlie! sorozatban (első évad és a második évad fele), amelyből a főszereplővel, Charlie Sheennel való konfliktus miatt kellett távoznia. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!