Ha tudod ezt, könnyen kiismerheted az embereket.A pszichológia egyre többet foglalkozik az emberi testrészek formája és a tulajdonságjegyek kapcsolata között. Most a fogak alakjáról lesz szó, ezért vess egy pillantást rájuk, és forma alapján olvasd el a rád vonatkozó jellemzést.

1. Négyszögletű fogak

Mindenhol kitűnsz a tömegből. Szereted a rendet, és azt, ha te irányíthatod a saját életedet, ezért nagy függetlenségi vággyal rendelkezel. Objektív és racionális vagy, a tényekre alapozva hozol döntéseket, a megérzések, a hit kisebb szerepet játszik az életedben. Nyugodt, csendes ember vagy, aki képes visszafogni az érzelmeit. Más emberekkel korrekten, tisztességesen bánsz.

2. Ovális alakú fogak

Rajongsz a művészetekért, és te is alkotsz valamennyi művészeti ágban. Ez látszik is rajtad, mert nagyon egyedi módon öltözködsz, a hajad is vagány, na meg annak a színe. Szereted a tisztaságot, néha félénk, visszahúzódó vagy. Nehezebben teremtesz kapcsolatot másokkal. Érzékeny vagy, akit könnyen meg lehet sérteni.

3. Téglalap alakú fogak

Mindig mosolyogsz, jókedvű vagy, és büszke vagy arra, aki vagy. Ezt mások is látják, érzik rajtad. Praktikus ember vagy, aki mindig a megoldáson dolgozik. Racionálisan gondolkodsz, mindent előre, részletesen megtervezel. Tudod, hogy mi a célod az életben, jellemző rád az optimizmus és a jó kommunikációs készség.

4. Háromszög alakú fogak

Bohém, gondtalan életet élsz, nem foglalkozol, hogy mások mit gondolnak rólad. Mindig a poharat félig telinek látod, és észreveszed az örömteli pillanatokat, amelyek minden napodat feldobják. Néha meggondolatlanságokat beszélsz, ezzel pedig megsértesz másokat, de a barátaid tudják, hogy sosem gondolod komolyan, mert nem vagy egyáltalán rosszindulatú ember.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!