Az általunk viselt gyűrűk mindegyike, tudatos és közvetlen üzenetekkel bír.A gyűrűk sokfélék lehetnek: jegygyűrű, testvéri gyűrű, családi, vagy egyszerű divatgyűrű, ezért jó, ha tisztában vagyunk az általuk képviselt üzenetekkel. Az általunk viselt gyűrűk mindegyike, tudatos és közvetlen üzenetekkel bír, hiszen jelezhetik akár a gazdagságot vagy a hatalmat is.

A hatalmas drágakövekkel kirakott gyűrűk minden esetben jelentős vagyon meglétét feltételezi viselőjéről. Azonban bármilyen gyűrű viselése mellett is döntünk, válasszunk körültekintően, mivel mindeniknek üzenetértéke lehet a külvilág számára. De nem csak a viselt gyűrűnknek van üzenetértékük, hanem az is sok minden elárul tulajdonosa személyiségéről, hogy melyik ujján hordja azt a gyűrűt.

Információval szolgálhat az ember személyiségjegyeiről, karakteréről, sőt akár a jövőéről is.

1. A jobb kezünk mutató ujján viselt gyűrű, azt üzeni, hogy kiváló vezér egyéniségek vagyunk, ugyanez a bal kezünkön pedig azt, hogy más embereket is elfogadunk vezetőkként.

2. A kéz középső ujján hordott gyűrű azt jelenti, hogy komoly személyiségek vagyunk.

3. A gyűrűs ujjon viselt gyűrű üzenete, hogy szeretnénk tanítani a körülöttünk lévő embereket.

4. A kisujjon viselt gyűrű arról árulkodik, hogy vonzó és a környezetünket lenyűgöző személyiségek vagyunk.

5. A jobb kezünk hüvelykujján viselt gyűrű határozottságról árulkodik, míg a bal hüvelykujjon található azt üzeni, hogy engedjük magunkat mások által vezetni.

6. Ha nem viselünk egyetlen gyűrűt sem, akkor minden bizonnyal impulzív és szabadság kedvelő személyiségek vagyunk.

7. A minden ujjunkon viselt gyűrű azt sugallhatja környezetünk számára, hogy rendetlen személyek vagyunk.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!