Magyarország egyik legkülönlegesebb turisztikai attrakciója lehet a különleges élménypark.



Ezt a látványosságot mindenki imádni fogja: LEGOLAND Discovery Center lesz Nyíregyházán!
Magyarország egyik legkülönlegesebb turisztikai attrakciója fog megépülni. Európában Berlin, Oberhausen, Istanbul és Manchester után Nyíregyházán épül meg ez a különleges élménypark. A 9,5 milliárdos beruházást a kormányhatározat szerint a Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai fejlesztési térség fejlesztési programjának részeként valósul meg.

Nyíregyháza polgármestere Facebook oldalán jelentette be, hogy a szabolcsi megyeszékhely milyen attrakcióval bővül: "A Magyar Kormány döntésének értelmében, megépítjük Magyarország legkülönlegesebb turisztikai attrakcióját Nyíregyházán 2020-ig. Az ország egyik legjelentősebb beruházása jön létre városunkban 9,5 milliárd forintból! Óriási siker! Európában Berlin, Oberhausen, Istanbul és Manchester után Nyíregyházán épül meg ez a különleges élménypark. Kérem osszák meg, hogy Nyíregyháza és a nyíregyháziak sikere mindenkihez eljusson!"

Miért pont Nyíregyháza?

Nyíregyházán található a világ öt LEGO gyárának egyike, amely nem csak ultramodern és környezetbarát, de megjelenésében is tükrözi a LEGO játékok világát. A nyíregyházi gyárban a LEGO termékek gyártásának minden fázisa megtalálható – a műanyag nyersanyagtól egészen a raklapokra csomagolt késztermékekig.

A LEGOLAND Discovery Center várhatóan 2020-ra készül el. A vendégek a Lego építésen kívül abba is betekinthetnek majd, hogy hogyan állítják elő az építőkockákat. Felülhetnek különböző élményvasutakra, és még mozizhatnak is.

Ez a videó a berlini LEGOLAND Discovery Centerben készült:

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!