Az esőzés miatt kialakult áradások sorra szedik áldozataikat.Egy magyar testvérpárt is keresnek a hatóságok Mallorcán, ahol napok óta hatalmas viharok és árvizek pusztítanak - írja a Daily Mail.

Volt, akit az autójával együtt sodort el a hirtelen megáradt folyó, egy családnak pedig a házába tört be a víz éjszaka.
Az özönvízszerű esőzés miatt kialakult áradások sorra szedik áldozataikat. Eddig egy 75 éves és egy 73 éves férfi testét találták meg még hét elején.

A helyi hatóságok négy eltűnt embert keresnek, köztük egy idős asszonyt és középkorú fiát, akiknek bungalójába tört be a víz éjszaka Vilaverd településen. Két másik embert pedig autójával együtt sodort el egy hirtelen megáradt folyó Espluga de Francolíban, ahol két híd és két vendéglátóhely is összedőlt. A gépkocsit később üresen találták meg a folyóban.

Az eltűntek között van egy magyar testvérpár is a helyi sajtó szerint. Egy 30 éves magyar nőnek és 18 éves öccsének Mallorca keleti részén veszett nyoma. Úgy tudni, Cala d'Or üdülőhelyen egy hotelben szálltak meg. Egy szemtanú állítólag látta, ahogy két embert a tengerbe sodortak a hullámok a sziget azon részén, ezért megindult utánuk a keresés.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!