A férje túltett rajta: neki 87 gyereke született!



Döbbenetes történet egy nőről, akinek 69 gyermeke volt!

Az emberek átlagosan 2-3 gyereket vállalnak, bár manapság egyre népszerűbbek és gyakoribbak az 4-5-6 gyerekes nagycsaládok is. Azonban, olyat, hogy valakinek 69 gyermeke legyen, egészen biztosan nem hallottál eddig!

A XVIII. században Valentina Vassilyeva 69 gyereknek adott életet, és ezzel be is került a Rekordok Könyvébe. A történet teljességgel hihetetlen, elképzelni sem tudjuk, hogy ekkora gyermekáldást, hogyan bírhat ki egy emberi test.

Az orosz nő mindig ikreket szült, ezért gyakorlatilag “csak” 27-szer volt várandós. 16 ikret, 7 hármas-, és 4 négyes ikret hozott a világra. Két gyereke nem sokkal a születése után meg is halt.

Összességében elmondható, hogy az orosz nő átlag 37 hétig volt várandós az ikrekkel, 32 hétig a hármas ikrekkel, és 30 hétig a négyes ikrekkel.

Valentina férje, Feodor Vasziljev első felesége volt, nekik közösen 69 gyerekük volt, azonban a férfi második feleségével 18 közös gyerekük, hat iker, és két hármas iker született. Feodor Vasziljevnek így összesen a két házasságból 87 gyereke született.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!