Aztán 2 év múlva jött a meglepetés! NÉZD MEG A VIDEÓT!



Néhány évvel ezelőtt Heather Kruegernél súlyos májproblémát észleltek, amin csak májátültetéssel segíthettek. Aztán jött egy idegen férfi, Chris Dempsey, aki hallotta, hogy a fiatal nőnek segítségre van szüksége. Elhatározta, hogy megtesz mindent az életbenmaradásáért.

Hiába nem ismerték egymást és soha nem találkoztak, a férfi mégis úgy érezte, hogy segítenie kell. Chris korábban tengerészgyalogos volt, és egy ismerősétől hallotta a problémát, majd felvette Heatherrel a kapcsolatot. Aztán elvégezték a szükséges vizsgálatokat, és a férfi alkalmas volt arra, hogy donor legyen.

Ezután a fél máját adta a nőnek, amivel az életét mentette meg! Két évvel később aztán fellángolt köztük a szerelem, és Chris megkérte Heather kezét, majd összeházasodtak.

A férjem a legcsodálatosabb a világon. Ő volt az, aki végig hitt benne, hogy meg fogok gyógyulni, és neki köszönhetem, hogy még mindig életben vagyok” – mondta Heather.

Négy évig voltam tengerészgyalogos, és akkor megtanultam, hogy nincs lehetetlen. Sose menekültünk el semmi elől, és a végsőkig meg kell küzdeni mindenért. Ha meg halvány esélyét láttuk annak, hogy valakinek segíteni tudunk, akkor nem fordítunk hátat soha” – mondta Chris, aki már azóta boldog férj...

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!