Mintha az őrangyalok serege vigyázna rá!Frane Selak csodával határos megmeneküléseiről tényleg forgathatnának egy filmet! A horvát zenetanár először is túlélt egy vonatszerencsétlenséget, amikor a szerelvény belezuhant egy folyóba. Ezt követően, túlélt egy súlyos autóbalesetet.

Egyszer kiesett egy kisrepülőből, de nem lett baja, mert épp egy halom szénára zuhant. 19 utastársa nem volt ilyen szerencsés...Aztán volt pár balesete, de mindig ép bőrrel megúszta. És mindezeken túl Frane nyert körülbelül egy millió dollárt a lottón. De nézzük időrendben!

1962: Frane egy vonaton utazott, amikor a szerelvény kisiklott, és egy folyóba zuhant. A férfit időben kimentették, de 17 utas a vízbe fulladt. Frane egy kartöréssel és egy enyhe kihűléssel megúszta.

1963: Nem sokkal egy repülőgép felszállása után nekiesett egy meghibásodott ajtónak, és kizuhant a gépből. Ám pont egy szénásszekérre esik és megmenekül a haláltól.A repülőgép lezuhan, 19 utas veszíti életét.

1966: Frane egy buszon utazik, ami hirtelen letér az útról és egy folyóba zuhan. A férfi pár vágással, zúzódással megússza az esetet, de négy utastársa meghal.

Az esetek után a férfi igyekezett kerülni a tömegközlekedési eszközöket, de sajnos nem sokkal lett szerencsésebb...

1970: Frane gépkocsija vezetés közben lángra kapott. A férfinek még azelőtt sikerül kimenekülnie a járműből, mielőtt az üzemanyag tartály berobbanna.

1973: Egy motor meghibásodás miatt forró olaj fröccsent rá. A haja leégett, de komolyabb sérülés nem lett.

1968-ban Frane herén lőtte magát, miközben a fiát tanította, hogy kell a puskával bánni.

2003-ban úgy nézett ki, hogy vége a balszerencsés sorozatnak, hiszen 73 éves korában Frane megközelítőleg 1 millió dollárt nyert a lottón, ötödször is megnősült és úgy döntött, hogy nyereményből két házat és egy hajót is vesz.

2010-ben viszont az összeg nagyobb részét a családnak és a barátinak adományozta, hogy könnyítsen életükön. Magára is költött: volt egy komoly csípőműtétje.

Frane külön kis oltárt építettet Szűz Mária számára, hiszen elmondása szerint így akarta megköszöni az életét és a boldogságát, amelyet pénzzel nem lehet megvásárolni.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!