A következő csillagjegyek női szülöttei kitartóak, magabiztosak.



Minden csillagjegy szülötteit más tulajdonságokkal ruházta fel az élet. Van azonban néhány csillagjegy, amelynek női szülöttei szinte szuper erővel bírnak! Kitartóak, határozottak, okosak, magabiztosak.
 
Bak

A bak csillagjegy női szülöttei erősek, kitartóak, céltudatosak és kiváló partnerek. Büszke lehet az a férfi, aki ilyen csillagjegyű nőt vesz feleségül, mert hűséges, kedves és családra vágyik. A bak csillagjegy női szülöttei a szerelmüket és a gyerekeiket mindig előtérbe helyezik, számukra a fáradtság nem kifogás, ha a szeretteik mellett kell lenniük.

Kos

A kos csillagjegy női szülöttei erősek és néha nagyon makacsul viselkednek, de a szeretet mindennél fontosabb az életükben.  Minden irányítani akar, de ez nem is baj, mert általában tényleg jobban átlátja a dolgokat mint mások. A család a legfontosabb a számára, ha valaki bántani meri a szeretteit, akkor nagyon dühbe gurul.

Vízöntő

A vízöntő jegy női szülöttei általában gyengének tűnnek, de nem azok. A legtöbben azt gondolják róluk, hogy védtelen nők, akiknek segítségre van szükségük, de pont az ellenkezője igaz rájuk. Azonban ha szükséges ezt a helyzetet ők ki is használják. Okosak, makacs a viselkedésük és nagyon türelmesek tudnak lenni, ha ez szükséges ahhoz, hogy megvalósítsák a terveiket.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!