Furcsa gondolatok, az biztos... De van vele egy nagy gond!



Sokat hallottunk már a Fake news-ról, de úgy tűnik, most megtapasztalhatjuk, hogy működik.

Egy Vajna Timea nyilatkozattal indult az egész:
“Sajnálom  Boros Lajos Urat, de nem hiszem, hogy Ő most a legnagyobb gondja az országnak. Vannak sokkal fontosabb dolgok is most, itt van például a választás, emberek millióinak élete függhet attól, hogy kit választanak majd.” Szerintem ezzel kellene most foglalkozni” – nyilatkozta Vajna Timea, Boros Lajos betegsége kapcsán.

Többen kiálltak Boros Lajos mellett, többek között Majoros Péter Majka is. Az énekes, műsorvezető  elmondása alapján nem tudta tovább szótlanul figyelni azt, amit Vajna Timi megenged magának. 

“Te egyáltalán hogy merészeled Boros Lajos nevét a szádra venni?! Még a csattogós lepkét tologattad, amikor Ő már régen letett valamit az asztalra a munkájával. Kihangsúlyozom a MUNKÁJÁVAL! Tudod, hogy mit jelent ez a fogalom?!” 

Ezt követően Andy Vajna lépett: 'Majoros Péternek az üzenném, ha fontos az állása és hazai boldogulása jobb ha még egyszer meggondolja, miket ejt ki a száján, különben eltiprom. A továbbiakban nem tűröm el feleségem pocskondiázását, még ha emiatt kíméletlen eszközökhöz is kell folyamodnom.' 

Még nincs vége! Az ózdi rapper is beleállt a vitába, és kiállt az igazáért. 

'Tisztelt Andy Vajna úr'! Azt gondolom, hogy amíg becsülettel, lelkiismeretesen ellátom a feladatomat a munkahelyemen, nincs erkölcsi alapja és helye ilyen eltúlzott fenyegetésnek, különösen a nagy nyilvánosság előtt. Javaslom Önnek, hogy tartsa kordában kedves feleségét és tanítson tiszteletet számára. Aki ismeri Boros Lajost, tudja, hogy mennyire nagyszerű ember. Nincs helye nyilvánosan ilyen pocskondiázásnak. Amennyiben bármilyen módon megpróbál eltávolíttatni a TV-től, jogi útra terelem az ügyet. Nem kívánok többször nyilatkozni az ügyben' - nyilatkozta Majka a tőle szokatlan higgadt hangnemben.

Itt tartunk a történetben. Még lehet, hogy folytatódik. Egy a gond vele: egy szó sem igaz belőle! Az érintettek nem győznek tiltakozni, hogy az egész hazugság. Úgy tűnik, ez kevés. Elindult egy hír, és nem nagyon lehet megállítani. Hogy ebből kinek és milyen előnye származik, nem tudjuk. Viccnek viszont elég rossz.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!