Olvasd el Te is Morgan Freeman Oscar-díjas amerikai színész nagyszerű gondolatait.A világhírű Morgan Freeman gondolatai nagyon szívhez szólóak, ezért érdemes lenne mindenkinek elolvasni és elgondolkodnia rajta!

„A még több sosem volt elég számomra. Most 79 éves vagyok, és dollárok milliói gazdagítják a számlám, de egészséget mégsem tudok vásárolni vele magamnak. Családom van és több millió rajongóm a világban, de sokszor mégis egyedül vagyok. Az utolsó pillanatokban senki nem ül majd mellettem, és nem szeretném, ha veled is ez történne.
Ha hallod ezt az üzenetet, ígérd meg, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy változtass az életeden. Szerettem volna, ha valaki ezt nekem is elmondja, akkor, amikor a te korodban voltam.

A pénz önmagában nem egy rossz dolog. A pénz egy papír, amit értékkel ruháztak fel, hogy megvásárolhassunk más értékeket vele. Ha a pénz nem a rossz megtestesítője, akkor mi jelenti a rossz dolgokat? – kérdezheted most.
A rossz az a megszállottság, amivel egyfolytában még többre vágyunk. A rossz a vég nélküli keresés, az elégedetlenség, egy olyan színaranyból készült szivárvány hajszolása, ami nem is létezik.

A rossz az, hogy feladjuk a szívünk és a lelkünk önmagunk anyagi sikere érdekében. Aztán majd drága pénzekért próbálunk hamis boldogságot vásárolni…
Képzeld el, hogy mindened, amid van elveszíted. Képzeld el, hogy az összes pénzed semmivé foszlik. Az egyetlen megoldás, hogy meg ne bolondulj, a boldogság keresése. Azonban most nincs pénzed, hogy egyre többet, és többet akarj. Ki vagy te most?

Akiket egykor a barátaidnak hittél, most nincsenek melletted. Elveszítetted az összes barátodat és a családod is, mert önző voltál.
Mert a végtelen keresés és a pénz hajszolása közben letértél az igazi útról, miközben szem elől veszítetted a célt. Nem azt mondom, hogy a pénz nem hozhat sikert, csak úgy gondolom legyen egy sokkal nagyobb célod is az életben, mint a pénzügyi siker.

A lelked azért kiált, hogy találj rá a Te saját változást hozó utadra. Még ma megváltozhatsz, ha megpróbálod megfogalmazni, mi a legfontosabb feladat az életben. Sérült kapcsolataid helyébe új és teljes értékű kapcsolatokat építhetsz, ha meg tudsz bocsátani magadnak, és másoknak is.

Az életben a legfontosabb dolog az egyensúly. Meg tudod gyógyítani a megromlott házasságod, ha hiszel abban, hogy a szeretet mindenre képes. Bármikor lehetsz a legjobb szülő, akár 79 éves korodban is, de inkább ne várj addig.
Bármikor képes vagy arra, hogy több pénzt teremts elő, de időt sohasem fogsz tudni többet varázsolni. És egy napon mindannyian meghalunk. Mit szeretnél, mire emlékezzenek az emberek? Mit tettél annak érdekében, hogy jobb legyen ez a világ? Mi volt a célod ezen a földön?

Egyszer mindenki meghal, mégis kevesen vannak, akik valóban éltek is!

Olyan belső erővel rendelkezel, ami által jobbá teheted a világot. Belépsz azon a kapun egyszer ahol megérted majd, mi az igazi szeretet, és rájössz, hogy mindannyian az igazi szeretet érzésére vágytunk egész életünkben.
Tanuld meg és érezd amíg még nem késő, mit jelent a szeretet, a megbocsátás, a hit és az együttérzés, és akkor legyőzheted majd a legrosszabbat is.”

►►KÉRLEK LÁJKOLD, ÉS NE FELEJTSD EL MEGOSZTANI, HOGY MÁSOK IS ELOLVASSÁK! ❤

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!