A válasz az volt, hogy: soha többé ne üzengess!



Elindult az Ázsia Expressz című túlélős reality, és a szereplői már az első részben nagyon kiakadtak. A vonaton zötykölődő 7 sztárpár a vietnami kiindulóponthoz érkezve nem nagyon örült a műsorvezető felbukkanásának, mert Ördög Nóra elvette az okostelefonjukat és a pénzüket is, Innentől kezdve heteken keresztül már csak napi 1 dollárból és a leleményességükből kell megélniük. Berki Krisztián be is szólt ezért Nórának, hogy Magyarországon sokkal szimpatikusabbnak találta. 

A verseny része volt az is, hogy minden versenyzőnek vietnami kalapban kellett megérkezni az öbölbe, amit aztán valamilyen tárgyért kell majd elcserélni.

- Tudom, hogy nagyon sok ember vágyik arra, hogy Ördög Nóritól kapjon sms-t. Én is, de nem ilyen jellegű sms-ekre vagyok kíváncsi - árulta el Berki.

Berki végül térden állva könyörgött, és úgy kapott kalapot. A célt végül aztán másodikként érték el. 

Figyelj ide! Nekem soha többé ne üzengessél - oltotta le Ördög Nórát. 

Berki egyébként még az utazás előtt kihúzta a gyufát Nórinál, mert neki kellett Krisztián itthonfelejtett búvárruháját magával vinni úgy, hogy a műsorvezető a férjének és a két gyereküknek pakolt holmikat is többször átszortírozta azért, hogy elférjenek a bőröndökben.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!