Hatalmasat csalódtak benne, mert semmibe vette az ígértét. Sok millióról van szó!



Berki Krisztián és Ambrus Attila az Ázsia Expressz fináléjában alkut kötött a győzelem érdekében Kulcsár Edina – Csuti, Megyerei Csilla és Zsolti valamint Cseke Katinka és Pallavicini Zita párosokkal. A megbeszéltek szerint, Krisztiánnak szét kellett volna osztania a fődíjat, amiért hagyták őket nyerni. A párosok azonban máig nem kapták meg a pénzüket, ezért a nyilvánossághoz fordultak.

Berki ezt olyannyira támadásnak vette, hogy rendőrségi ügyet csinált ebből. Pontosabban csinált volna. A  megkereste az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, ahol azt a hivatalos tájékoztatást kaptuk, hogy az említett ügyekben zaklatás miatt bár valóban történt feljelentés, azt bűncselekmény hiányában elutasították. 

Megyeri Csilla párja, Zsolti: Hajrá! Alig várom, hogy akár a rendőrségen, akár a bíróságon elmondhassam, milyen ember is ez a Berki! Nekem már régen nem a pénz számít ebben a dologban. Egyszerűen elvi kérdés! Azt sem bánom, ha ötven év múlva kapjuk meg, ami nekünk jár.
Csillát fel is hívta, hogy beperel minket. Akkor miért ismeretlen tettesek ellen tett feljelentést? Hát nem ismer minket? Vicces! Azt mondja, megvett minket Ázsiában kilóra. Akkor fizessen ki! Azon pedig meg sem lepődöm, hogy nem foglalkozik vele a rendőrség, hiszen mi nem követtünk el semmit. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!