Ezek az ajándéktárgyak negatív energiát bocsátanak ki magukból.



A nagy bulgáriai tisztánlátó, Baba Vanga azt mondja: “Egyes ajándékoknak örülj, másoktól pedig óvakodj, védekezz.” És ez így is van, mivel egyes ajándéktárgyak negatív energiát bocsátanak ki magukból, így jobb lesz vigyázni velük.

Baba Vanga szerint balszerencsét hoznak rád:

1. Kés, olló

Ezeket a hegyes, éles tárgyakat vedd meg egyedül, mert ha mástól kapod, akkor azzal egy sor negatív energiát is beviszel a lakásodba. Ha mégis ajándékba kapod, akkor próbálj egy szimbolikus összeget adni az illetőnek, így semlegesítve a tárgy negatív energiát.

2. Óra

Ez a szerkezet meghatározza az idődet, és véget vethet a boldogságodnak. Ebben az esetben is adj pár aprót az ajándékozónak, csak így vedd át az órát.

3. Pénztárca

Ha egy üres pénztárcát kapsz ajándékba, akkor elkerül a szerencse és csökken az esélyed arra, hogy pénzt nyerj. Ezért az ajándékozó legalább egy aprót dobjon a tárcába, mielőtt odaadná.

4. Zsebkendő

Több helyen a néphiedelem úgy tartja, hogy zsebkendőt csak a halottnak adnak, mivel ez az anyag a fájdalom könnycseppjeinek letörlésére szolgál.

5. Gyöngyök

Ez azért nem jó ajándék, mert veszélybe sodorhatja az illetőt, nagy betegséget okoz neki. Több ország népszokásaiban a gyöngy az özvegyek és az árvák szimbóluma.

6. Tükör

Ez egy túl titokzatos, misztikus tárgy, ahhoz, hogy valaki ajándékba kapja. Sokan úgy tartják, hogy a tükör elveszi az illető szépségét, fiatalságát, életerejét. Főként a régi tükrökkel kell vigyázni.

7. Kesztyű

Sok helyen a kesztyű ajándékozásáról úgy tartják, hogy így akarja az ajándékozó befolyásolni az ajándékozott személyiségét.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!