Rövid idő alatt akár 10 kilónak is búcsút inthetsz!Ez a gyógyital beindítja a zsírégetést, így rövid idő alatt akár 10 kilónak is búcsút inthetsz!

A fogyás nem könnyű dolog, és erről csak az nyilatkozhat, aki már próbálta. Ehhez is ugyanolyan teljesítőképesség szükséges, mintha valaki élsportoló szeretne lenni. Azonban most egy olyan gyógykeverék elkészítését ajánljuk a figyelmedbe, ami beindítja a zsírégetést, serkenti az emésztést és hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez.

Négy alapanyagra lesz szükséged: aloe verára, citromra, gyömbérre és mézre.

A gyömbér is bővelkedik C-vitaminban, magnéziumban és gyulladáscsökkentő hatóanyagokban. És mindezeket ha összekevered mézzel, egy igazi életelixírt kapsz, amely nem kegyelmez a hájrétegnek.

Hozzávalók:

  • 250 ml víz
  • 2-3 evőkanál aloe vera lé
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 kiskanál gyömbérpor
  • 1 evőkanál organikus méz

Az aloe vera lét keverd össze a vízzel, add hozzá a citromlevet és a gyömbérport. A végén az italt édesítsd egy evőkanál organikus mézzel (a cukorbetegek ne használjanak mézet).

Minden reggel, üres gyomorra idd meg ezt az életelixírt, figyelj oda a táplálkozásodra, mozogj sokat, és már egy hét múlva tapasztalni fogod magadon a változásokat. Forrás: filantropikum.com

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!