Mutatjuk, mi kell a csodás hatású keverékbe.



Zsírégető elixír - ha minden étkezés alkalmával eszel belőle egy kiskanállal, hamarosan eltűnik a derekadról a felesleges zsír! 

Méregtelenítő és rákmegelőző hatású, természetes antibiotikum. Emellett javítja a látást, hallást, memóriát, gyorsan tisztítja a légutakat, nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint kalciumot, káliumot, glükózt, magnéziumot, foszfort és illóolajokat.

A csodás hatást a citrom, a torma, a gyömbér és a fahéj összekeverésével éred el.

A citromban található C-vitamin szabályozza a zsírégetést, és immunerősítő.

A fahéj szabályozza a szervezet inzulinszintjét, vagyis úgy hat, mint maga az inzulin, ami miatt képes mérsékelni a vércukorszintet. Nem hagyja, hogy gyorsan lezuhanjon a cukrod, ezáltal gátolja a hirtelen jelentkező éhségérzet kialakulását.

A tormát nem véletlenül adják a hagyományos, zsíros ételekhez, mivel képes fokozni az emésztést, megkönnyítve a szervezetnek, hogy elbánjon a bevitt nehezen emészthető húsokkal, zsírokkal, olajokkal. Ugyanígy elbánik majd a testedben feleslegként elraktározott zsírokkal is, ha rendszeresen fogyasztod. A C- és B-vitaminokban igen gazdag növény ráadásul jelentős mértékben tartalmaz vasat, kalciumot és magnéziumot is.

A gyömbér pedig amellett, hogy nagyon jó szolgálatot tehet megfázás idején, javítja az emésztést.

A tormás zsírégető ital hozzávalói: 

  • 130 g nyers torma
  • 3 egész citrom
  • 4 ek bioméz
  • 2 tk fahéj
  • 1 cm friss gyömbér

Hámozd meg a tormát és a gyömbért, vagdosd kis darabokra, és tedd egy turmixgépbe, facsard ki a citromok levét, és öntsd azt is hozzá, majd keverd jól össze. Rakd hozzá a mézet és a fahéjat is, majd kapcsolj rá a turmixgépre még egy-két percig, hogy ez is jól összeálljon.
Öntsd a keveréket egy befőttesüvegbe, tedd a hűtőbe, és fogyassz belőle naponta kétszer egy-egy teáskanállal, ebédnél és vacsoránál. Ha kitartó vagy, három hét múlva már észre fogod venni, hogy a derekad és a csípőd tájékáról elkezdett apadni a felesleg. 

Fontos! A hatás érdekében a mozgásról se feledkezz meg!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!