A kislány csak 4 éves volt.Már több mint tizenkét éve annak, hogy a hírhedt ázsiai szökőár Indonézia és Thaiföld egy részét elöntötte. A szörnyű természeti katasztrófa több mint 230.000 ember életét követelte, és számtalan ember megsebesült. A 2004-es katasztrófáról készült megdöbbentő fényképek az egész világot elárasztották és sokkolták.

A kis Raudhatul Jannah is az áldozatok között volt. A kislány bátyjával, Arif Pratama Rangkutival sétált, amikor a szökőár elérte a partot és elmosta őket. Szülőknek bele kellett törődniük abba, hogy mindkét gyermeküket elvesztették.

Több mint egy hónap kétségbeesett keresés után a szülők feladták a reményt és abbahagyták a keresést. Mindenük odaveszett, a lakásuk is romokban állt, de legalább gyermekeik maradtak volna életben…

Csaknem 10 évvel a katasztrófa után, 2014-ben Raudhatuls nagybátyja felfigyelt egy lányra az úton, aki feltűnően hasonlított a kis unokahúgára. Alig tudta elhinni, de felcsillant benne valami remény és úgy gondolta, hogy utána érdeklődik. Megtudta, hogy a lányt egy özvegy idős asszony nevelte fel, akivel együtt él. A lánynak csak homályos emlékei voltak kisebb koráról, és arról, mi történt vele a szökőár napján.

A család felvette a kapcsolatot a kislány nevelőjével, és amikor találkoztak, azonnal rájöttek, hogy ez az ő kislányuk! 10 évi fájdalom és bánat után végre átölelhették a 14 éves kislányukat. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!