Egy kis számmisztika!



Születési dátumod segítségével bepillantást nyerhetsz azokba az  ismétlődően megjelenő leckékbe, amelyeket rendszerint bevonzol az életedbe.

A TE számod: 

1-es, (ha  1-én, 10-én, 19-én, 28-án születtél)

A két nem tulajdonságai szinte tökéletes harmóniát alkotnak benned. Határozottságod sokan irigylik és azt is, hogy ha kell, ellazulsz és hagyod magad sodródni az árral. Párod egyszerűen csodál talpraesettséged miatt és biztonságba is érzi magát melletted. Szimpatikusnak lát a másik nem, így soha nem is szenvedtél hiányt partnerből. Személyiséged abban is egyedülálló, hogy belső érzelmeid és gondolataid tökéletesen és kellő módon szavakba is tudod önteni. Hibáknak mindössze csak az róható fel, hogy kicsit jobban alkalmazkodhatnál a körülötted élőkhöz. Próbálj meg néha akkor is engedni a másik félnek, ha tudod, neked van igazad! Vigyázz a határozottsággal, nehogy túlzásokba essél!

2-es, (ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én születtél)

Te vagy az, akiről a visszafogott nőiességet mintázták.  Pont ennek köszönheted azt is, hogy az ellenkező nem számára izgató és érdekes vagy. Olyan, akit mindenképp meg kell ismerni. Szereted a sejtelmes dolgokat és ennek okán nem is szeretsz teljes mértékben kitárulkozni. Ez az egyszerű, de kiismerhetetlen lényed vonzza a pasikat, és ellenállhatatlanná tesz. Jól alkalmazkodsz a párod igényeihez, így legnagyobb erényed az, hogy bárkivel harmonikus kapcsolatot tudsz kialakítani. Kimondottan értékeli a férfi nem, hogy nem hisztizel mindenen és nem kerítesz túl nagy feneket jelentéktelen dolgoknak, ezért is becsül meg a párod !

3-as, (ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án születtél)

Nagyon kreatív és felfedező alkat vagy. Nem szereted a sablonos dolgokat és ezzel tulajdonságoddal nagy hatással vagy a pasikra. Társaságodban mindenki vidám és boldog, talán azért mert kisugárzásoddal ez a könnyed életvitelt mutatod. A puszta igazmondásoddal és őszinteséggel, a forró flörtjeiddel mindig a férfiak vágyát képező valaki leszel. A párkapcsolatban érzékeny és érzéki vagy, nem esik nehezedre beleélni magad párod, vagy egy barátod helyzetébe. Empatikus és megértő párja vagy mindenkinek.

4-es, (ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én születtél)

Kisugárzásod és szenvedélyed úgy vonzza a pasikat, mint a mágnes. Aki viszont azt gondolja rólad, hogy könnyen megkap, az téved!  Tartózkodó magatartásod sokszor átcsap egy megközelíthetetlen díva szerepébe, ami hátrányod is lehet bontakozó kapcsolatod elindulásában. Ne keseregj! Azért a férfiakat sem most ejtették a fejükre, tudják, hogy a sokszor rideg megnyilvánulásaid egy meleg és kedves belsőt takar, aki fél kiadni magát bárkinek is. Nyiss kicsit bátrabban mások felé!  Benned az a legjobb, hogy 100%-ban megbízható vagy. A férfiak kimondottan imádják ezt az éned, mert akármennyire is kihoznak a sodrodból sosem élsz vissza a bizalmas dolgokkal. Ezzel a tulajdonságoddal mindenki számára egy stabil és megbízható embert jelentesz.

5-ös, (ha 5-én, 14-én, 23-án születtél)

Van benned valami felsőbbrendű tartás, büszkeség. De nem zárkózol el az erotikától sem. A férfiak első ránézésre azt gondolják rólad, hogy távolságtáró és hideg vagy, de ez az elmélet azonnal megdől, mikor pár percet társaságodban töltenek. A szexben is odaadó és érzéki vagy, nem szabsz határt semminek. Ettől minden pasi beindul, és buja fantáziálásba kezd. Aki veled van, nem kell félnie az elutasítástól, hisz egyszerűen rajongasz az erotikáért és a szexért. Ellenállhatatlanságod abban gyökerezik, hogy bár természetes vagy az erotikus kisugárzásod minden férfit megérint.

6-os, (ha 6-án, 15-én, 24-én születtél)

Talán kicsit szorongónak, bizalmatlannak érezhetnek első látásra a férfiak, ami visszavonulásra is sarkallhatja őket. Ezek az emberek nem is tudják milyen szenvedélyes és vadóc nőcit vesztenek személyedben. Sokszor, amikor elengeded magad, akkor szélsőségesen is képes vagy kinyilvánítani a belsődben dúló viharokat. Mielőtt azt gondolnád ez nagy hiba és negatívum a férfiaknál, hát tévedsz! Szinte megbolondulnak az ilyen típusú nőkért. Amikor biztonságban érzed magad, te is felszabadulsz, és pozitív energiával árasztod el környezeted. Nagy az empatikus képességed is, mindig nagy beleéléssel képzelsz el egy konfliktushelyeztet és képes vagy objektív, őszinte véleményt alkotni az adott szituációról. Türelmes, alkalmazkodó vagy. Párod úgy fogadod el, ahogy van és nem akarsz rajta változtatni semmit. Ez  nagyon szerencsés hozzáállás!

7-es, (ha 7-én, 16-án, 25-én születtél)

Olyan kisugárzással és nőiességgel rendelkezel, hogy nem lehet nem észrevenni. Szinte már művészi szinteken flörtölsz, kacérkodsz a férfiakkal. Bár nyitott vagy minden szemkontaktusra, ami persze az egódnak is jót tesz, kegyeidbe csak nagyon keveseket engedsz be, amivel az ellenkező nem is teljesen tisztában van. Hogy ez előny vagy hátrány? Természetesen előny, mert így teszed magad még titokzatosabbá és vonzóbbá. Aki közel akar kerülni hozzád, annak kreatívnak kell lennie és mindent ki kell próbálnia annak érdekében, hogy komolyan szóba állj vele. Csodálatos, ahogy túl tudsz lépni dolgokon, és előítéletek nélkül tudod kezdeni a közös életet. Nem vagy a múlton rágódó típus sem, így nem is traktálod aktuális barátod a régi dolgokkal, ami kifejezetten jól esik neki. Tudsz hallgatni ha kell, és meghallgatsz másokat. Ezt a tulajdonságodat nagyra értékelik!

8-as, (ha 8-án, 17-én, 26-án születtél)

A szerelem rabja vagy, szinte már lételemeddé is vált ez az érzés. Könnyen belemész határokat feszegető dolgokba is, és a titkos románcok is úgy hatnak rád, mint vasra a mágnes. Egyszerűen rajongsz a titkos találkákért. Csáberőd a könnyed lazaságodban van, aminek nem tudnak ellenállni a férfiak, így minden vágyadat örömmel teljesítik. Mielőtt azt hinnéd, hogy hűtlen típus lennél, tisztázzuk, hogy ne vagy az, csak nálad bele kell kalkulálni a mellékvágányokat is. A vonzerőd nagy, így mindig van kikből válogatnod. Ha megállapodsz valaki mellett, akkor tiszteled és becsülöd őt. De készülj fel arra, hogy a kapcsolatotok könnyen veszélybe kerülhet az állandó ostromok miatt, hisz sokan lesznek, akik mindent megtesznek, hogy elnyerjék kegyeidet.

9-es, (ha 9-én, 18-án, 27-én születtél)

Tisztában vagy nőiességeddel és bájaiddal, amivel a férfiakat sorra veszed le a lábáról. Rendkívüli összhangban van egymással a tested és a lelked, amit a körülötted élők is érzékelnek. Szereted a sokat sejtető ruhákat, de tudod hol a határ a szexi elegancia és a kihívó öltözködés között. Nem nyilatkoztatod ki nyíltan, de mindened azt sugallja a másik fél számára, hogy az élvezetek iránti vágy és fülledt erotika van benned, épp ezért minden férfi rajong érted és a közeledbe akar férkőzni. Tökéletesen kezelsz minden konfliktushelyzetet. Nem jellemző rád a hiszti, sőt: szereted a feszültségmentes állapotot.

► KÉRJÜK LÁJKOLD, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!