Érdekes felfedezésekre jutott. Érdemes megfogadni a tanácsait!Miért van az, hogy egyes emberek életkedvvel és erővel vannak teli, míg mások betegek és lehangoltak? Vajon egyeseket látszólag kényeztet a sors, míg másokat csak ostoroz? Mi lehet a boldogság, az egészség és a hosszú élet titka?

Az utóbbi évek egyik sikerkönyve, „A karma vizsgálata” Serghei Lazarevtől, melyben a parapszichológus, az olvasó lelki útjára igyekszik rávilágítani, néhány egyszerű kérdés és válasz által.

Az alábbiakban a szerző könyvéből válogattunk néhány, mindenki által megfontolandó gondolatot!

1. A körülöttünk lévő valóságot csak úgy változtathatjuk meg, ha saját magunkat is megváltoztatjuk! Első dolgunk, hogy úrrá legyünk a kialakult helyzeten, és igyekezzünk önmagunk szolgálatába állítani!

2. Kultúránk íratlan szabályainak egyike, hogy evés közben ne olvassunk, ne tévézzünk, ne beszéljük meg a családi problémákat, mert ezek negatívan hatnak az emberi lélekre és befolyásolják a tudatalattinkat!

3. Minden betegség lassítja a lélekben kialakuló agressziót!

4. A hosszú és egészséges élet titka: Ne panaszkodjunk senkinek semmiről, ne hibáztassuk a sorsot, a múltat és az embereket. Mindez megsemmisítő hatással lehet önmagunkra.

5. Gyakran megengedjük magunknak, hogy bíráskodjunk más emberek tettei felett, ezzel azonban csak önmagunknak ártunk.

6. Mindig fájdalmat okoztunk azoknak, akik viselkedésükkel idegesítenek bennünket.

7. Legyünk tudatában annak, hogy bármikor megváltozhat a körülöttünk lévő világ, az általunk szeretett személy elárulhat, megbánthat bennünket vagy akár elveszíthetjük őt. Mi magunk is halandók vagyunk, tehát semmi nem örökérvényű, ezért igyekezzünk a feltétel nélküli szeretet megélésére.

8. Bármilyen módszer, amely nem az ember spirituális fejlődésén alapul, leépüléshez vezet.

9. Haszontalan az embereknek a lelkiismeret, a logika, a meggyőződés és a követelések révén történő oktatása. Ha a belső védelem hiányát érzed, egyszerűen dobj el mindent, csak a szeretetet tartsd meg.

10. Ha valaki agresszíven viselkedik velem, azt jelenti, hogy egy hasonló program van az én lelkemben. Ha ezt sikerül eltávolítanom, a támadás önmagában megszűnik. Az agresszió bármilyen formája lehetetlen, ha nincs analóg program a lelkünkben. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!