Először azt hitték, féltékeny a kutya az új jövevényre.



A kutyáknak van egy olyan hetedik érzékük, amely belőlünk, emberekből sajnos már kiveszett. Képesek megérezni a veszélyt, illetve előre jelezni akár az időjárás változásokat is.

Egy fiatal nő, Alhanna története annak bizonyítéka, hogy a kutyák másképp érzékelnek dolgokat, mint mi, emberek.

A nő teherbe, és nagyon boldog volt a család, hiszen minden rendben volt a mamával és a babával is.

Azonban egy idő után a család kutyája elkezdett egyre furcsábban viselkedni, ugatta a lány pocakját, mintha valamit mondani akarna. Ez persze lehetett volna annak a jele is, hogy a négylábú jószág féltékeny a születendő gyermekre…

Mivel rossz előérzetük volt, a férje elvitte a fiatal nőt a kórházba, hogy kivizsgálják a picit, nincs-e valami baja. De semmit sem találtak.

Egy kicsit megnyugodtak, ám a kutya viselkedése egyre furcsább lett, és már szinte folyamatosan ugatta a nőt.  Végül arra jutottak, hogy a kutya mégis érezhet valamit, és további kivizsgálásra jelentkeztek. Ám most az anyuka állapotára figyeltek. Az újabb kivizsgálás pedig kimutatta, hogy a veséi súlyosan megfertőződtek egy ritka betegséggel, és bár panaszai nem voltak, a nő gyakorlatilag életveszélyes állapotban volt!

A szakszerű orvosi ellátásnak hála Alhanna meggyógyult, és így elmondható hogy a kutya megmentette a fiatal nő és a kisbaba életét. És természetesen a gyógyulással egyidejűleg megszűntek a figyelmeztető ugatások is.

Mára a család nagyon boldog, a kicsi megszületett. Ő és édesanyja is egészségesek.

Az életmentő kutya pedig azóta is velük van, és persze odáig van a kicsiért.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!