Az elkeseredett apa átkutatta a felesége dolgait, és talált valami nagyon érdekeset.



Amikor Jared és Sharry találkoztak azonnal egymásba szerettek, eljegyezték egymást, majd összeházasodtak. Sharry hamarosan teherbe esett. A pár boldog volt, és izgatottan várták az első gyermekük megszületését.

A terhesség problémamentes volt, a baba szépen növekedett. A pár blogot indított a terhességről, meg akarták osztani a boldogságukat a világgal. Sharry naponta leírta a gondolatait és az érzéseit.
Ám amikor elfolyt a magzatvíz, Sharry testében allergiás reakció lépett fel a magzatvíz miatt. Sokkot kapott és az orvosok kénytelenek voltak végrehajtani egy sürgősségi császármetszést. “Féltettem a babát, nem is fogtam fel, hogy Sharry élete volt a tét' - mondta a férj. Sharry szívrohamot kapott, és meghalt a szülőszobában.

A következő napok teljesen kilátástalanok voltak Jared számára. Volt egy gyönyörű kisfia, de elveszítette a nőt, akit szeretett. Megpróbálta elfogadnia a veszteséget, és esténként elkezdte átnézni Sharry holmiját. Aztán egy éjszaka rábukkant egy igazi kincsre: felvételek, amiket Sharry készített. De Jarednek nem volt megfelelő programja, hogy megnyissa a hang fájlokat. Aztán támadt egy ötlete: az interneten kért segítséget.
 
Mindenki segíteni akart, és Jared hamarosan megkapta az átalakított változatát a hang fájloknak. Újra hallhatta felesége hangját. Azóta altatódalként is ezt játssza le kisfiának. A kis James soha nem ismerheti meg az anyukáját, de annak hangja estéről-estére álomba ringatja.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!