45 percig tartott magáról leoperálni a melltartóját, ugyanis annyira rátapadt, hogy a bőrét is letépte.Nemrég berobbant a divatba egy olyan melltartó, ami hamar népszerű lett. Öntapadó funkciójának köszönhetően nincs pánt.

Ennek köszönhető, hogy a kivágott hátú ruhánál is észrevétlen marad.

Emellett a mellméretet is növeli, ráadásul nagyon kényelmes - legalábbis ezt mondják róla.

A reklámfotók igencsak meggyőzőek: ez tényleg praktikus darab!

Ám felütötte a fejét egy probléma a csodadarabbal kapcsolatban, ami nem gondoltuk volna hogy megtörténhet.

Jami Catherine Moran, egy fiatal lány a Facebookon fakadt ki, amiben leírta, hogy rövid időn keresztül hordta a melltartót, mégis hatalmas baj kerekedett belőle. Állítása szerint nem volt hőség, rendeltetésszerűen használta és még csak nem is csúszkált a mellein a melltartó, mégis kínzó fájdalmat érzett. Mindenki figyelmét felhívja rá, hogy ne vásároljuk meg a terméket, főleg ne az olcsó, különböző oldalakon beszerezhető darabokat. Elrettentésképpen még egy fotót is feltöltött a sérüléseiről.

A lánynak 45 percig tartott magáról leoperálni a melltartóját, ugyanis annyira rátapadt a melleire, hogy nem tudott tőle megszabadulni. Nyílt sebek keletkeztek a testén, és hetekig tartott begyógyulniuk.

Jami nem akarta annyiban hagyni a dolgot, és felkereste az oldal ügyfélszolgálatát, de segítség helyett mindössze annyit reagáltak, hogy legközelebb óvatosabban kell leszednie a terméket. Hű! Ezek után mi is kétszer meggondoljuk, felvesszük-e... Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!