Egy napon vesztette el a két kislányát.



Nagyon nehéz időszakot él meg az édesanya, akinek két kislányát, Nikit (†9) és Szandrát (†11) halálra gázolta a vonat. A kisebbik gyerek, Niki kilencedik születésnapja március 8-ra esett, az édesanyja egy koszorúval „köszöntötte” lányát a temetőben - írja a Blikk.

– Azt hittem, életem legborzalmasabb percein túl vagyok, amikor eltemettük a lányokat. Féltem, hogy nem élem túl azt a napot, de még ha nehezen is, sikerült végigcsinálnom. A most vasárnapom azonban legalább ennyire fájdalmas volt, azt kívánom, soha senki ne tudja meg, milyen a gyerekét a saját sírjánál felköszönteni a születésnapján! Csináltattam egy gyönyörű koszorút, és néhány baráttal kimentünk a temetőbe Nikihez és Szandikához. Csak álltam ott, és azt hittem, összeesem a fájdalomtól. Tódultak föl az emlékek Niki korábbi születésnapjairól, láttam magam előtt, hogy mindig milyen boldog volt ezeken az ünnepségeken. A többi gyerekem nem akart kijönni, a nagyobbak azt mondják, túl fájdalmas még nekik ott lenni – mondta sírva Rozália, a gyászoló édesanya.

A tragédia előtt Niki és Szandra az édesapjuknál töltötték a hét végét, onnan indultak el a nagymamával vásárolni. Hazafelé azonban a nagymama autójával a tilos jelzés ellenére ráhajtott a sínekre, és a 130 km/órával érkező Intercity kettétépte a kocsit. A lányoknak esélyük sem volt a túlélésre.

A tragédia óta a lányok édesanyja és a nagymama nem beszéltek egymással.

Az édesanya nagyon nehéz anyagi körülmények között neveli gyermekeit. Aki segíteni szeretne neki, ezen a magánbankszámlámon megteheti: Farkas Rozália, CIB Bank; 10700103-08056902-51100005

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!