Megrázó szavak az édesanyától...A hétvégén hunyt el a kis Charlie Proctor, akinél 2016-ban diagnosztizálták a rák egy nagyon ritka formáját. A kisember a végsőkig küzdött.

Miután kiderült, hogy Charlie a májrák egy agresszív formájában, a hepatoblasztómában szenved, a szülőknek nem maradt sok idejük. De harcoltak, és összegyűjtöttek 855.000 fontot a transzplantációs műtétre, amit az USA-ban végeztek volna el. Az emberek összefogtak a kisfiúért, aki végül mégsem gyógyult fel. Utolsó szavait és utolsó közös fényképüket az édesanyja posztolta ki.

'Azt kérte, hogy bocsássak meg neki mindezért. Ezek voltak az utolsó szavai. Az apjával közösen öleltük, úgy ment el, csendben elszenderedett - mondta a Lancashire-i anyuka. A szívünk megszakadt. A világ elvesztett egy csodálatos teremtést. Charlie, te adtad meg az esélyt, hogy anyuka legyek. Nemcsak a mi legnagyobb inspirációnk voltál, de több ezer embernek adtál hitet és erőt a küzdelmeddel. Annyira büszke vagyok rád! Megmutattad, mit jelent az igazi szeretet, és hogy csak ez számít. Most ideje szállni kincsem, repülni tovább' - búcsúzott fiától Amber Schofield.

Az édesanya elmondta, nem szabadna egyetlen gyereknek sem átélni és érezni azt a sok fájdalmat, mint Charlie, mégis annyian megbetegszenek. És nem szabadna ezt az érzést átélnie egyetlen szülőnek sem. 'Hiányzik a mosolya. Már sosem fogom hallani nevetni, sosem látom őt többé, csak a képeken. Mindenki becsülje meg az életet, szeresse és ölelje a gyerekét, és ne vegye magától értetődőnek, ami megadatott!'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!