Észrevétlenül tisztítja a levegőt, és egy sor kellemetlen tünetet képes csökkenteni.A himalájai sólámpa sikere töretlen hiszen számos egészségügyi előnye ismert. 

1. Semlegesítik az elektromágneses sugárzást: ha olyan környezetben élünk, melyet az elektromos készülékek valósággal elárasztanak, számos pozitív ion lebeg a levegőben, s ezek hosszútávon egészségkárosodást okozhatnak. Növelik a stresszt, krónikus fáradtságot idéznek elő, a test reakciója a kórokozókra csökken. Ha van sólámpa otthonunkban, a felszabadult negatív ionok az ún. EM-sugárzás egészségre gyakorolt ​​hatásainak legnagyobb részét megsemmisítik, sőt kiszűrik a mikroszkopikus port a levegőből, ahogyan az állatszőrt és a penészt is.

2. Hasznosak asztma és allergia ellen: egyesek szerint a himalájai sólámpa segít az allergiás tünetek enyhítésében.

3. Levegőtisztító: hihetetlen képességgel vonja ki a levegőből a cigarettafüstöt, a pollent és egyéb levegőszennyeződéseket.

4. Növeli az energiaszintet: mivel a pozitív ionok energiát vonnak el a testből, a himalájai sólámpa negatív ionjai képesek arra, hogy energikusabbá tegyenek bennünket. Fiatalító, mentális egészség-javító hatással bír – mivel a természetben és a sóban olyan ionok vannak, amelyek élénkítik a szervezetet.

5. Javítja a légzést és az alvást: több oxigén jut a vérbe. Ha jobb az oxigén-ellátás, a vérkeringés is előnyösebb az agy irányába, s ez jobb alvási szokásokat eredményez.

6. Javítja a hangulatot és csökkenti a stresszt: amennyiben szezonális depressziótól szenvedünk, a sólámpa alkalmazásának óriási előnyei lehetnek. Természetesen a depresszió egyéb formái esetén is segít – ennek oka a Himalája sólámpáiból származó negatív ionok nagy sűrűsége, melyek állítólag hangulatjavulást eredményeznek. A só a szervezetet egy komfortos, relaxált állapotba segíti.

7. Enyhíti a megfázás tüneteit és a köhögést: a himalájai sólámpákból származó negatív ionok védhetnek bennünket a levegőben lévő baktériumokkal szemben is. S nemcsak eltávolítják a szennyező anyagokat a levegőből, hanem javítják azt is, ahogyan a szervezet szűri a levegőt.A só képessé teszi a testet a tüdőbe jutó levegő tisztítására, gátolva a különféle részecskéket. Hatékony a megfázás tüneteinek súlyosbodása ellen, beleértve a köhögést és tüsszögést.

8. Javítja a koncentrációt: a himalájai sólámpa által kibocsátott negatív ionok további hatása a koncentráció javítása. A fokozott vér- és oxigénellátásnak köszönhetően agyunk koncentrációja javul, nő a képessége az információk értelmezésére és megőrzésére – s a memóriánk is sokkal jobb lehet.

 

 

 

 

 

 

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!