Az élet minden egyes részlete, még a legkisebb és legjelentéktelenebb tapasztalatok is fontosak és értékesek.Az Univerzumban tökéletes harmónia áll fenn. És mi mindannyian ennek a kozmikus egésznek a részesei vagyunk. A leghétköznapibb dolgok is részét képezik az összképnek, és nagyobb célt szolgálnak. Ebben rejlik a Világegyetem varázsa.

Az élet nem egy nyugodt, békés utazás. Tele van hullámvölgyekkel és emelkedőkkel, néha nehezebb pillanatok várnak ránk, máskor könnyebbek. Az élet minden egyes részlete, még a legkisebb és legjelentéktelenebb tapasztalatok is fontosak és értékesek. 

Utunk során sok különböző emberrel találkozunk, akiknek mind más a célja. Minden találkozásnak megvan a maga jelentősége, hiszen mindenkitől tanulhatunk valami újat az életről. Egyes emberek egész életünk során mellettünk maradnak, másokkal csak rövid ideig hoz bennünket össze a sors, de ezeknek a találkozásoknak is megvan a maga értelme.

5 típusú kozmikus kapcsolat létezik:

1. Emberek, akik felébresztik a bennünk rejlő lehetőségeket

Vannak olyan emberek, akik feltűnnek az életünkben, és gyökeresen megváltoztatják azt. Direkt vagy indirekt módon kiprovokálják a változást. Néha már csak azzal is fontos változtatásokat hozhatunk az életünkben, ha ezekre az emberekre gondolunk. Ők a példaképeink, akikhez hasonlítani akarunk, lehetnek akár hírességek, akár különleges emberek, akik inspirálnak. Az Univerzum gondoskodik róla, hogy a megfelelő pillanatban lépjenek be az életünkbe.

Ezek az emberek felébresztik a bennünk rejlő potenciált, és cselekvésre sürgetnek.

2. Emberek, akik emlékeztetnek valamire

Vannak olyan emberek, akik csak azért jelennek meg az életünkben, hogy emlékeztessenek bennünket a céljainkra. Az Univerzum azért hozza őket az életünkbe, hogy ne tévedjünk le a saját utunkról.

Ezek az emberek emlékeztetnek rá, kik vagyunk, és kivé szeretnénk válni.

3. Emberek, akik segítenek növekedni

Vannak olyan kapcsolatok is, amik abban segítenek, hogy fejlesszük a személyiségünket. Mellénk szegődnek, és velünk együtt járják az utat. Megtörténhet, hogy néha ellenünk tesznek, vagy kiprovokálják, hogy részt vegyünk egy kalandban. Segítenek megtanulni mindazt, amit magunktól nem lennénk képesek megtanulni.

Ezek az emberek arra ösztönöznek, hogy fejlődjünk.

4. Azok az emberek, akik rövid ideig maradnak, aztán kilépnek az életedből

Vannak olyan emberek, akik csak nagyon rövid ideig maradnak az életünkben, néha olyan jelentéktelennek tűnő pillanatokig, hogy észre sem vesszük őket. Találkozhatunk velük például a metrón, az utcán vagy egy kávézóban, rövid ideig beszélgetünk, és lehet, hogy nem is alakul ki köztünk szorosabb kapcsolat. Az ők céljuk, hogy megerősítsenek bennünket, és bizonyítsák, nem vagyunk egyedül.

Ezek az emberek segítenek, hogy ne érezzük egyedül magunkat az úton, felvidítanak.

5. Azok az emberek, akik hosszú ideig az életünk részesei maradnak

Vannak olyanok is, akik hosszú ideig az életünk részesei maradnak. Őket nehéz megtalálni, de rendkívül értékesek a számunkra. Mellettük biztonságban és kényelemben érezhetjük magunkat. Ők a barátaink, a családtagjaink, vagy akár a lelki társaink.

Ezek az emberek a társaink, akiknek ugyanaz, vagy legalábbis nagyon hasonló a küldetése, az életútja, mint a miénk.

Nem kell mást tenned, mint türelmesen várnod, mert előbb vagy utóbb biztosan feltűnnek majd az életedben. Ha pedig egyszer megérkeztek, örökre melletted maradnak.

Hihetetlen jelentőséggel bírnak a számunkra, igazi katalizátorok, akik fényt és energiát hoznak az életünkbe.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!