A császármetszés után, amikor a baba felsírt, mindenki ledöbbent...Brooklyn Scharrnnak kétgyermekes édesanya. Nagyon megörült a hírnek, amikor megtudta, újra gyermeket vár. Ráadásul egy kisfiút! de sajnos nem volt könnyű a terhessége. Az orvosok felkészítették arra, ami a legszörnyűbb egy anya számára: kisfia nem lesz életképes, hiszen a hidrocefalia egy formája áll fenn nála, amit vízfejűségnek is hívnak. Ez azért alakul ki, mert az agyból a folyadékot a szervezet nem tudja jól elvezetni. A szülők teljesen összetörtek, hisz az orvosok nem túl sok esélyt adtak a picinek.

Brooklyn férje, Nicknek a kisbaba világrajövetele után írt a Facebook-on: 

“Az elmúlt kilenc hónapban a feleségem, Brooklyn, egy nagyon beteg kisbabát hordott ki. Elmentünk a Cincinattiban lévő gyermekkórházba is, ahol az ország legjobb szakorvosai megállapították, hogy állapota nagyon rossz. Annyira romlott a pici állapota, hogy az orvosok egy idő után már nem mérték az agyvíz mennyiségét, mert akkor már teljesen mindegy volt. Az MRI felvételre pedig egyszerűen rossz volt ránézni.
Az orvosok szerint 90% volt az esély, hogy a pici röviddel a szülés után meghal, vagy olyan fejlődési rendellenességgel születik, ami jelentősen megnehezíti az életét.

Volt egy egyeztetés a palliatív gondozókkal is, és szörnyű részleteket beszéltünk meg az esetleges eutanázia lehetőségéről. Így a kisbaba élete “nyugalomban” fejeződne be.

Július 8-án elérkezett a pillanat, a szülést erre a napra tervezték. A császármetszés előtt csupán 15 perccel még volt egy utolsó konzultáció az orvossal. Azt beszéltük meg, hogy a kisbaba oxigén csövet kap majd, és mikor legyen az a pillanat, amikor nyugodtan elengedhetjük őt a mennyországba.

De találd ki, mi történt! A pici felsírt születésekor! Ez volt a legdrágább hang, amit életemben hallottam.

Kisfiunk, Charlie Edward Schnarr egészen tegnapig az intenzív osztályon volt, amikor is hazajöhettünk. Gyönyörű, normális kisbaba, mindent csinál amit egy kisbaba ilyenkor csinál. A koponya ürege egy picit nagyobb, de ezt majd gyakran fogják ellenőrizni.
Ez hogyan történhetett? Az orvosok azt mondták,hogy: “Ami itt történt, arra orvosi magyarázatot nem tudunk adni.” A kis agyacska valahogyan megtalálta a módját, hogy feloldja azt a blokádot, ami a sok agyvizet okozta. Vagy csak egy másfajta módon vezeti el az agyvizet a szervezete.
“Meg sem tudom számolni, hogy az elmúlt hetekben az “isteni beavatkozás” és “csoda” szavakat hányszor hallottam.”

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező ápolók és orvosok döbbentek meg, a csodálatos hír hallatán.

A családtagok, barátok, ismerősök, kollégák és idegenek ismerősei – mind imádkoztak értünk. Biztos vagyok benne, hogy ilyen módon több ezer ember imádkozott értünk.
Én egy racionális ember vagyok, aki a tudományban és az orvosi technológiában hisz. De biztosan tudom, a szívem mélyén teljességgel hiszem, hogy itt Isten segített nekünk.”

Szívből köszönöm mindenkinek a biztatást, az email-eket, hogy ránk gondoltak, a képeslapokat, a leveleket és minden szeretet nyilvánítást. Az ima nagyon erős volt, Isten létezik és még mindig tesz csodákat.


Forrás: Facebook

► KÉRJÜK LÁJKOLD, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS EZT A SZÍVBEMARKOLÓ TÖRTÉNETET!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!