De ekkor a volt férjének új felesége megmentette!



Senki sem lesz boldog ha megtudja, hogy daganatos betegsége van, de ha egy betegnek azt mondják, hogy már csak 2 hónapja van, az a legrosszabb hír, amit csak kaphat valaki. A kétgyermekes édesanya Nicola Hitchen amikor megtudta, hogy méhnyakrája van, az orvosok, közölték vele azt is, már csak 2 hónapja van hátra.

A család Nagy Britanniában lakik, és ezt a tényt nem nagyon akarták elfogadni.

A nő nem fogadta el a halálos ítéletet, hanem jelentkezett egy speciális kemoterápiás programra Törökországban. Öt kúrát kért az orvostól, és minden egyes kúra 10 napos volt. Már az első kúra végén látták az orvosok az eredményt: és a rákos megbetegedés már nem terjedt tovább.

A The Independent újság beszámolója szerint a legnagyobb daganat eltűnt, aztán a májban és a gyomorban lévő kisebb tumorok is kisebbek lettek. A nő tudta, hogy a kezelés minden pénzét felemészti, de még össze kellett szednie 20 millió forintnyi pénzt a további kezelésekre. Neki és a családjának sem volt ennyi pénze.

Ekkor jelent meg a volt férjének új felesége a történetben.

Claire Hitchen volt az ex-férj új felesége, és amikor megtudta, hogy Nicola élete forog kockán, adománygyűjtő akcióba kezdett az interneten, hogy orvosi kezelést ki tudja fizetni és megszabaduljon a ráktól.
- Természetesen a gyerekeknek kell az anyjuk, neki pedig kell az a lehetőség, hogy lássa a két fiút felnőni - írta Claire a gyűjtőakció honlapján.

Eddig a 20 millió felét sikerült összegyűjteni, de még folytatják. Nicola azt mondta, nem számított ilyen óriási segítségre.
- Nagyon meg vagyok hatódva. Különösen Claire miatt, mert nem tudtam, hogy az emberek ennyire szeretnek engem - mondta Nicola.

Claire kezdeményezése nemcsak nemes cselekedet volt, hanem elég ahhoz, hogy Nicola tovább folytassa a kezeléseket és meggyógyuljon. Ha Te is úgy gondolod, hogy Claire-nek aranyból van a szíve, oszd meg ezt a cikket!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!