Benézett az ajtón, és valósággal lefagyott attól, amit látott.



Angela Nguyen pizzafutár minden szombaton 10 órakor felvett egy rendelést, melyet Lee Haase adott le. Egy őszi napon Lee nem ugyanazt a kiszállítási címet mondta be, de Angela ezen nem is gondolkodott, kivitte a pizzát.
Angela nagyon megdöbbent, amikor megérkezett a megadott címre. Ott ugyanis nem egy ház állt, hanem egy ócska lakókocsi.
 
 

A hölgy először azt hitte, nem jó helyen jár, biztos rossz címet írt fel magának. De aztán bekopogott és meglátta Lee Haase-t.

Angela nem értette ezt az egészet és udvariasan megkérdezte, miért lakik ebben a régi lakókocsiban. Lee ekkor elmondta, hogy ősszel egy óriási vihar tönkretette a házát és neki nem volt pénze arra, hogy megjavíttassa.

Ezen felül olyan dolog történt vele, amit még a legrosszabb ellenségünknek sem kívánunk. Lee fia balesetben meghalt. Mindez gyorsan egymás után történt. Beköltözött ebbe a lakókocsiba, ahol sem fűtés sem elektromos áram nem volt.

Angela lányával együtt úgy döntött, tenni fog valamit ezért a férfiért.

Angela lánya találta ki, hogy indítsanak egy Go Fund Me oldalt a férfi számára, ahol adományt gyűjtenek neki. Nem sokkal később meg is érkeztek az első összegek.

Két hónap alatt 15 millió forintot gyűjtöttek össze, és ebből új otthont vásároltak a férfi számára.

- Mindenki nagyon boldog volt, hogy részt vehet ebben az adománygyűjtő akcióban. Nemcsak Lee a nyertese ennek a folyamatnak, hanem mindenki – mondta Angela.

Néhány héttel azután, hogy megérkeztek a hozzájárulások a számlára, Angela lánya Sarah és a többi önkéntes megmutatta Leenek új otthonát.

A férfi könnyeivel küszködve lépett be új otthonába. A lakás teljesen be volt rendezve, a ruhásszekrényben pedig ruhák sorakoztak. Létezik ennél nagyobb ajándék egy magányos embernek?

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!