6 évig várták a gyerekáldást, de nővére telefonhívása mindent megváltoztatott.A fiatal házasok egyik legnagyobb kívánsága, hogy egészséges gyermeke szülessen. Az ausztrál Toowoombában élő Aimee Morrisby és férje, Jake is csak erre vágyott, azonban hat év próbálkozás után sem jött nekik össze a baba.

Idővel kiderült, hogy a nő egy fiatalkori bélbetegség miatt még mesterséges megtermékenyítéssel sem tud teherbe esni. A fiatal lány soha nem gyanította, hogy ez a betegség érinteni fogja terhesség szempontból, de a nőgyógyász 21 éves korában elmagyarázta, hogy a betegsége a méhére is átterjedt. Az orvos azt tanácsolta, hogy minél korábban próbáljon meg teherbe esni, mert lehet, hogy túl késő lesz már. A pár négy sikertelen terhesség és számos beavatkozás után mondta azt, hogy elég.

Aimee és Jake már teljesen letett arról, hogy gyermekük lesz. 5 évig hiába próbálkoztak, a mesterséges megtermékenyítést is megpróbálták, de csalódtak. Aimee teljesen elveszítette a reményét, hiszen orvosa is megerősítette, hogy valószínűleg soha nem lehet gyereke. Aimee hozzá kellett szokjon ahhoz a gondolathoz, hogy soha nem lehet anya. De aztán egyszer csak, este tízkor felhívta a nővére, Shayna, aki csak annyit mondott a telefonban: “csináljunk együtt gyereket!”.

Shayna férjével és két gyerekével, boldog házasságban éltek, és most úgy érezte, hogy készen áll újra teherbe esni. De ezúttal nem a saját gyerekét akarta a szíve alatt hordozni, hanem vállalta, hogy húga helyett kihordja a terhességet.

Aimee és Jake kezdetben nem tudták, hogy mire véljék ezt a javaslatot, de aztán rájöttek, hogy Shayna komolyan gondolta. A modern orvostudomány segítségével mesterségesen megtermékenyítették és Shayna ismét terhes lett, és ezúttal nővére és annak férje gyermekét hordja a szíve alatt.

Shayna férje is mindenben támogatta őket, hogy felesége egészséges gyereket szülhessen a testvérének.

9 hónap után a terhesség és a szülés komplikációk nélkül zajlott. Aimee ott állt húga mellett, aki vízben szült, hogy minél elviselhetőbb legyen. Végül egy egészséges kislány látott napvilágot.

Aimee-nek a szülés különleges élmény volt. Egyrészt látta megszületni a saját lányát, másrészt látta, amint testvére életet ad egy babának.

Shayna rövid ideig karjában tartotta a kislányt.

... aztán könnyes szemmel, de boldogan átadta nővérének és férjének.

A különleges körülmények között született kislány a Francesca nevet kapta. Majd kicsattan az egészségtől.

Az alábbi videóban megnézhetünk néhány felvételt Francesca Louise születéséről:

Nem lehetett gyerekük, de nővére megajándékozta őket egy egészséges kisbabával! Micsoda testvéri szeretet! Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!