Másodpercek alatt helyrehoz, és vége a kellemetlen érzésnek.



A szaknyelven vertigonak nevezett szédülést sokan ismerik. Olyan, mintha elvesztenénk a talajt a lábunk alól, egyszerre bizonytalanságot, és szédülést tapasztalunk. Néha annyira súlyos lehet, hogy hányingerérzést, hányást is kiválthat.

A vertigo a fej helyzetváltoztatására, a felülésre, vagy akár a lefekvésre még csak súlyosbodhat. Számos oka lehet, többek közt a belső fül egyensúlyszervének rendellenessége, különböző agyi vagy érzőidegi problémák is okozhatják.

Az amerikai emberek milliói szenvednek időközönként a szédülés érzésétől. Ennek orvoslására egy nagyon hatékony, és egyszerű módszert dolgozott ki dr. Carol Foster. A közzétett YouTube videót már több, mint 2,5 millióan nézték meg, és nagyon sokan sikeresen alkalmazták ezt az egyszerű módszert.

Ha valaki látszólag megmagyarázhatatlan szédüléssel küzd, próbálja ki az alábbi módszert. Ha a probléma mégsem szűnne meg, sőt csak tovább fokozódik, akkor mindenképp ajánlott felkeresni egy szakembert.

Az alábbi videóban egészen pontosan láthatjuk, hogy mit is kell tenni. Üljünk le a földre a sarkunkra, egyenesedjünk ki, majd hajtsuk hátra a fejünk. Ezután hajoljunk előre, úgy, hogy a fejünkkel, és a tenyerünkkel érintsük a padlót. 1-2 percig maradjunk így, majd ebben a pozícióban maradva fordítsuk el a fejünket balra, majd emelkedjünk fel.

“Nem tudtam vezetni, sem járni rendesen, egyfolytában forgott körülötte a világ. Majd rátaláltam erre a módszerre, és gondoltam kipróbálom. Hihetetlen, de tényleg működik, már az első alkalom után elmúlt a szédülésem.”

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!