Válassz egyet az alábbi ásványok közül, és megtudhatod, hogy melyek azok a támogató energiák, amikre most leginkább szükséged lehet.



Válassz egyet az alábbi ásványok közül, és megtudhatod, hogy melyek azok a támogató energiák, amikre most leginkább szükséged lehet.


 
1. Ametiszt
Szellemi védelmet nyújt, testi és lelki gyógyító energiákkal tölt fel. Sokoldalúságának köszönhetően az egyik legnépszerűbb kristály. Viselőjének gyógyulást, tisztulást és védelmet nyújt. Ha ezt a követ választottad, akkor minden bizonnyal egy intenzív gyógyulási periódusra lenne most szükséged.

A kő védelmet nyújt érzelmi szinten, felerősíti az intuíciós képességet. Nem hiába hívják a Harmadik szem védelmezőjének, hiszen segítségével könnyebb kapcsolatba kerülhetsz az Univerzum energiáival. Akkor lehet szükséged az ametisztre, amikor elveszíted a kapcsolatot a valódi lényeddel, segít megőrizni a nyugalmat és a tisztaságot.

Ha az intuíciódra hallgattál, és úgy választottad ezt a követ, akkor azt jelenti, hogy nagyobb védelemre van szükséged az életben. A személyes fejlődésed érdekében, ha meg akarsz szabadulni a káros szokásaidtól, vagy a negatív tulajdonságaidtól, akkor is használd ezt a követ.

2. Lapis lazuli
A hitelesség, bölcsesség és a gyógyító energia köve. Ösztönzi a kifejező képességet, segít felfedni a valódi éned. Az 5. csakrához kapcsolódik, segíti, hogy könnyebben szavakba tudd önteni a gondolataidat, felszabadítja a benned lévő aggályokat, segítségével sokkal őszintébbé válhatsz.

Ha ösztönösen vonzódtál ehhez a kőhöz, azt jelenti, hogy sokkal őszintébb kell legyél magadhoz és másokhoz is. Általa sokkal hitelesebb leszel, megtanít, hogy minden helyzetben megéri önmagad lenni. Miért építesz falakat magad köré? Miért nem engeded közel magadhoz az embereket?

A lapis lazuli segít feloldani a már-már görcsös zárkózottságodat, fejleszti a kreativitásodat, ellazít, és visszaadja a világba és önmagadba vetett hited.

3. Lepidolit
A belső béke, és a gyógyító energiák köve. Leginkább a szorongásos és stresszhelyzetekben lehet segítségedre. Ha ösztönösen vonzódtál ehhez a kőhöz, azt jelenti, hogy nagy hatással van az életedre a stressz, itt az ideje, hogy egy kicsit lazíts, felszabadulj a szorongást okozó energiák hatalma alól.

A természetben töltött idő az egyik legjobb módja annak, hogy visszanyerd az egyensúlyod, sétálj, meditálj, kirándulj, tölts minél több időt a szabad levegőn.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!