Régen a csuklásra mondták, hogy valaki emleget. Egyéb jelek is vannak!



Ezek azok a jelek, amelyek arra utalnak, hogy valaki éppen rád gondol, legyen az illető jóindulatú, vagy akár olyan, aki rosszat akar neked.

 

1. Hirtelen érzések törnek rád

A napod a szokásos módon indul, nem történik semmi különös, majd hirtelen egy váratlan, előre nem látható, rád nem jellemző érzés tör rád. Ez annak a jele lehet, hogy valaki rád gondol, ami mögött az lehet, hogy hiányzol az illetőnek. És ha hirtelen melegség önti el a lelkedet, akkor az arra utal, hogy aki rád gondol, az szerelmes beléd, vagy a világon mindennél jobban szeret.

2. Lúdbőr

Ez annak a jele, hogy valakik intenzív érzelmeket táplálnak irántad. És ha jól esett, mikor lúdbőrös lettél, akkor az irántad érzett érzelmek pozitívak, ha meg rosszul érezted magad, akkor negatívan gondolnak rád.

3. Ha hirtelen fizikai érintést érzel

Bármennyire is furcsának tűnhet, az érzelem átvivés, az egymásra gondolás olyan erővel is hathat, hogy úgy fogod érezni, mintha valaki megérintene. Ha ez az érintés kellemes, akkor az illető szeret, ha meg kellemetlen, akkor meg nem kedvel annyira.

4. Csuklás

Ez is egyértelmű jele annak, hogy valaki emleget, vagy csak egyszerűen rád gondol. Azt viszont nem lehet tudni, hogy amit veled kapcsolatban gondol, érez, az pozitív, vagy negatív.

 

5. Ha az illetőről álmodsz

Ez a telepátia egyik jele. Ha egy bizonyos emberről álmodsz, akkor az azt jelenti, hogy az illető személy sokat szokott rád gondolni.

 

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!