Még mindig jobb, mint egy olyan kapcsolatban, mely csupán azért van, hogy ne légy magányos. Egyszer csak...Ne érezd magad rosszul, ha a Facebook üzenőfaladra sorba kapod az esküvős, kisbabás fotókat és neked még mindig csak a kiskutyás, kiscicád profilod az aktuális ...

Talán te is úgy tervezted, hogy 30 évesen már révbe érsz, gyermeket nevelsz. De nem így alakult. Lehet, hogy mások előbbre járnak – más téren viszont bizonyára te előzöd meg ismerősöket.

Valószínű Te még nem találkoztál olyan társsal, akivel egy komoly kapcsolatot is el tudnál képzelni. Attól, hogy harmincas vagy, nem jelenti azt, hogy le lennél maradva bármiről is! A szomorkodásban azonban semmiképp nem szabad elsüppedned, lelkileg-fizikailag jó formában kell tartanod magad, hiszen ki tudja, mikor látod meg Őt! Éld az életed, járj társaságba, szervezz programokat, foglalkozz olyan dolgokkal, amiket szeretsz! Hidd el: egyszercsak betoppan az életedbe.

A legfontosabb, hogy legyél nyitott! Ismerkedj, de ne legyen benned görcs! Senki nem egy 'utolsó szalmaszál'. Mindig jön új és újabb lehetőség. Csak türelem! És gondolj mindig arra, hogy egyedül még mindig jobb, mint egy olyan kapcsolatban, mely csupán azért van, hogy ne légy magányos. Nem azért kell a társ, hogy mások lássák őt melletted, hanem azért, hogy Te érezd: igen, ő az igazi! Addig is, míg nem találkozol Vele, érezd jól magad a bőrödben, és élvezd az életet! Találd meg minden nap szépségét! És hidd el: előbb-utóbb felbukkan Ő is, aki éppen úgy készül egy új kapcsolatra!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!