A legfontosabb része a reggeli!A diéta amit most mutatunk egy 90 napra megalkotott étkezési módszer, melynek segítségével 3 hónap alatt, 18- 25 kg-t adhatsz le a súlyodból. Bármilyen ételt fogyaszthatsz, csak ne kombináld őket.

A diéta alkalmazásával elérheted, hogy az alakod olyan legyen, mint amilyet szeretnél, csak be kell tartanod a szabályokat a diéta ideje alatt.

A fehérje napon csak fehérjét fogyaszthatsz, a zöldségnapon csak zöldséget, a szénhidrátnapon, fogyaszthatsz pizzát és főtt tésztát, de szigorúan csak zöldségek kíséretében, fehérje fogyasztása nélkül. A gyümölcsnapon pedig csak gyümölcs szerepelhet az étrendedben.

A diéta ideje alatt a csokoládéfogyasztása kötelező! Az étcsokoládé a hangulatunkat javítja és a szívre is jó hatással van, mert olyan anyagokat tartalmaz, amelyek csökkentik a koleszterinszintet.

Nagyon fontos, hogy soha ne hagyd ki a reggelit, ez a legfontosabb étkezés a diéta alatt.

Minden reggel el kell fogyasztanod két darabot a kiválasztott gyümölcsből, pl kiwi, alma, szilva, vagy amilyen gyümölcsöt szeretsz, mellé elfogyaszthatsz egy teát vagy egy kávét, cukor nélkül.

Diéta első nap: ez a fehérjék napja

Fogyaszthatsz csirke, pulyka, sertés (ami nem kövér) és hal húst, grillezve vagy főve. A húson kívül, ehetsz 3 főtt tojást és különböző fajta túrót, a mai napon kiegészítheted az étrendedet salátával, minden mennyiségben fogyaszthatod, 1 szelet kenyérrel és ajánlatos egy kisebb tál egyszerű leves levének az elfogyasztása. Vacsorára ugyanezt az ételt fogyaszthatod, az adagot a felére csökkentve, a kenyér és a leves kivételével.

Diéta második nap: zöldség nap

Bármilyen zöldséget fogyaszthatsz, még burgonyát is, de semmiképen sem sülve, nyersen, főve olaj nélkül, természetes alapanyagból készült szószokkal.ű

Diéta harmadik nap: szénhidrát nap

A reggeli két darab gyümölcs elfogyasztása után bármilyen fajta főtt tésztát ehetsz, még pizzát is, paradicsomszósszal és zöldséggel kiegészítve, de kis mennyiségű legyen.Vacsorára meg engedheted magadnak, hogy étcsokoládét vagy süteményt fogyassz. Ehetsz tortát vagy fagylaltot, de nem többet, három kiskanálnyi adagnál.

Diéta negyedik nap: gyümölcs nap

Ezen a napon bármilyen gyümölcsöt fogyaszthatsz két óránként.

A négy nap eltelte után, az első naptól kell ismét kezdened a diétát és addig kell folytatnod, ameddig a 90 nap eltelik. Javallott minden harmincadik napon tisztítókúrát tartani, amikor csak vizet fogyasztasz. de ha ez nem megy, akkor kihagyod és kezded ismét a diétát az első naptól. Amikor végeztél a diétával, akkor ismét étkezhetsz a megszokott módon de a napi étrendedbe iktasd be, hogy csak gyümölcsöt fogyassz az egyik étkezésnél. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!