Rábeszélte, hogy változtasson. De senki nem gondolta, hogy ez lesz belőle...



Jan DeVito 23 éve viselte ugyanúgy a haját. A kontyba fogott frizurát nagyon különlegesnek gondolta, és esze ágában sem volt változtatni.

A lánya folyton kérlelte, hogy akarjon már divatosabb, modernebb lenni. Amióta csak az eszét tudta, ugyanazzal a frizurával és sminkkel látta az anyukáját. Már ő unta!  De az anyuka foggal-körömmel ragaszkodott a hatalmas kontyához és a naponta ugyanúgy felvitt sminkjéhez.

Rengeteg hajlakkot használt, és a sminkkel sem fogta vissza magát. Sőt! Ezt még éjszakára sem mosta le! Viszont a párnahuzatot naponta cserélte - épp a festékek miatt. Bevallása szerint, még a férje sem látta őt smink nélkül. 

Az öltözködés terén is megállt vele az idő. Szinte indig ugyanolyan öltözéket hordott a munkába és egyéb alkalmakra, mert azt találta kényelmesnek. Ráadásul állandóan nyitott cipőt vagy magas talpú, sarkú klumpát viselt, mert másban a lábának 'bezártság érzése' volt. A nylon harisnyáihoz is úgy ragaszkodott, mint a sminkjéhez.

Hosszas rábeszélés után, a nő végre úgy döntött, ideje változtatnia a stílusán. Elment hát Oprah Winfrey műsorába, ahol a szakértők kezeire bízta magát.

Az óriási konty helyett laza, trendi frizurát kapott, és szinte láthatatlan sminket. Az öltözéke pedig az alakjához illő szolidan elegáns lett. De ezt látni kell!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!