Tudják, hogy mi vezetett házasságuk végéhez.



Zsédenyi Adrienn és férje húsz év után külön utakon folytatják az életüket: elváltak.

– Egy ilyen hosszú kapcsolat lezárásához idő kell, főleg, ha egy közös gyerek is született a házasságban. Adrienn is szeretett volna csendben túllenni ezen a nagyon nehéz időszakon. Egyszerűen elfáradtak, előfordul az ilyen – magyarázta a közeli ismerős.

Zséda és férje egy tunéziai nyaraláson találkoztak, amelyre az énekesnő a barátnőivel utazott. Számos helyi kiránduláson vettek részt, amelyekhez gyakran Szabolcs is csatlakozott, így nem volt meglepő, amikor hazatérve megjelent egy koncertjén is. Azóta elválaszthatatlanok voltam. Ám ennek mostmár vége.

– A nő olyan férfihoz akar hazamenni, aki mellett nyugalmat, békét talál. A férjem mellett úgy éreztem, szárnyakat kapok, nagyon ki tudtam nyílni. Ha egy kapcsolat bonyolult, akkor folyton azon kell agyalni, hogy mikor ír üzenetet, mit ír, miért írta... Izgalmas kitalálni, hogy mire gondolt a másik, de hosszú távon én az egyértelmű dolgokban hiszek. Amikor befejezzük a másik mondatait – írta le a férjét egy interjúban az énekesnő, ám úgy tűnik, ahhoz mégsem volt ez elég, hogy együtt öregedjenek meg.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!