Egyszerű praktikák, amit bárki elsajátíthat.1. Hogyan kell helyesen használni a papírtörlőt

Ha két vagy több papírtörlőt használsz el egyszerre, akkor rosszul csinálod. Hajtsd félbe a papírtörlőt és azután töröld meg a kezed vele! Sokkal jobb lesz a nedvszívó képessége. Ezzel egyidejűleg pénzt is megtakaríthatsz vele.

2. Hogyan ülj rá a vécére

A legfrissebb kutatások szerint a modern WC-k nincsenek jó hatással az egészségre. Nem jó a testtartás és a dölésszög, amikor ráülünk a vécére. A legközelebb használj egy kisszéket, amire felteszed a lábad, és nézd meg, hogy a szervezeted jobban fogja érezni magát.

3. Visszapillantó tükrök beállítása

Általában mindenki úgy állítja be a visszapillantó tükört, hogy lássa az autó hátsó részét a tükörben. Pedig azt mindenki tudja, hogy ott van. Ehelyett jobb lenne, ha a mellettünk elhaladó járművet látnánk, mert ez jelentős mértékben csökkentené a balesetek számát.

4. Burgonya hámozás

Késsel szoktad hámozni a burgonyát? Ez sem rossz ötlet, ha van időd. De ha azt szeretnéd, hogy úgy hámozd meg, mint ahogyan a képen látható, akkor forrázd le a burgonyát, majd azonnal helyezd jeges vízbe. Mindössze 5 másodperc alatt a burgonya héja szinte magától eltávolodik.

5. Hogyan kell megtörni egy tojást

Ha az edény széléhez ütöd a tojást, akkor megtörténhet, hogy sok apró héja lesz, ami ha beleesik a tálba, akkor nehéz kiszedni. Ehelyett inkább üsd az asztalhoz, vagy a vágódeszkához, mert így sokkal könnyeben szétválik.

6. Hogyan húzd le a vécét?

Mielőtt lehúzod a vécét, csukd le a tetejét, hogy ne spricceljenek szét a kórokozók. Éjszaka sokkal kisebb zajt okoz és nem költjük fel a többieket.

7. Hogyan egyél pizzát

Mi lehet annál bosszantóbb annál, mint amikor éhes vagy, de egyszerűen nem tudod befalni a pizzát. Fogj meg egy szelet pizzát és nyomd a közepét úgy, hogy lapított U-alakú legyen.

8. Műanyag csomagolás

Mindenki ollóhoz van szokva, de következő alkalommal próbáld ki a konzervnyitót.

9. Hogyan töltsd ki helyesen a dobozos italt?

Ezt szinte mindenki rosszul csinálja. A lényeg, hogy úgy kell tartanod a dobozt, hogy a szája felül legyen. Meg fogsz lepődni, mennyivel egyszerűbb így kitölteni az italt. A levegő nem fogja akadályozni az italt ömlés közben.

10. Így tegyél be egy csomag dobozos kólát a hűtőszekrénybe

11. Hogyan fogd meg a hamburgert

A tudósok úgy vélik, hogy ez a leghatékonyabb módja, hogy a hamburger ne essen szét evés közben. Jegyezd meg ezt a módszert, és nem fogsz csalódni.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!