Könnyű és gyors takarítási módszerek, amivel a lakást könnyen rendbe tehetjük. Mindenkinek így kellene csinálni...



Takarítani általában nem szeret senki, és nem is megy túl gyorsan senkinek.
Akár gyakran takarítunk, akár csak havonta végzünk egy nagytakarítást, mindenki gyorsan és olcsón szeretné makulátlanná varázsolni a lakását. Bemutatjuk azokat a könnyű és gyors takarítási módszereket, amikkel a lakás legpiszkosabb területeit is könnyedén ragyogóvá tehetjük.

Csempe
A csempe nagyon könnyen tisztítható, csak oldj fel egy liter vízben 2-3 evőkanál ammóniát. Márts bele az oldatba egy szivacsot és töröld át a szennyezett felületet. Hagyd rajta pár percig, majd langyos vízzel töröld le. A csempe ragyogni fog!

Konyhapult
Nagyon könnyen tisztítható vegyszerek nélkül is, csak sütőporra van szükséged hozzá. Kevés sütőport szórj a munkalapra, és egy nedves szivaccsal töröld át. Majd töröld át vizes szivaccsal is. Könnyen tisztává varázsolhatod így a konyhapultot, és ami a legfontosabb, hogy nem kell vegyszereket használnod.

Mosogatókagyló
Kevés ecetet langyosíts meg és szórj bele egy kevés sót, majd márts bele egy rongyot és a piszkos felületeket töröld át vele. Még a rozsdafoltok is eltűnnek. Hagyd rajta egy kicsit, majd meleg vízzel mosd le.

Kád és zuhanyrózsa
Egy liter ecetet melegíts meg, és ha elkezd forrni, vedd le a tűzről. Ne ijedj meg ha elkezd pezsegni, mert ez normális reakció. Adj hozzá 2 evőkanál szódabikarbónát, majd mosd át vele a kádat, a zuhanytálcát, de akár még a vécét is kitakaríthatod vele. A makacs szennyeződéseken hagyd állni egy kicsit, majd meleg vízzel mosd le.
Használd ezeket a megoldásokat, mert könnyűek, gyorsak és elképesztően olcsóak!

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG AZ INFORMÁCIÓT MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!