Nem fog zsírosodni, és nem lapul a fejedre! 4 BEVÁLT MÓDSZER KÖZÜL VÁLASZTHATSZ!



Ha hamar zsírosodik a hajad, nem az a megoldás, hogy gyakran mosod. Mosd meg hetente az alábbi módszerek egyikét választva.  

ALMAECETES -  Egy normál samponnal mossuk meg a hajunkat, majd 2 dl meleg vízhez adjunk 3 evőkanál almaecetet és ezzel öntsük le a hajunkat. Masszírozzuk át a fejbőrt, hogy mindenhová eljusson! Hagyjuk rajta 15 percen át, majd langyos vízzel öblítsük át.

ROZMARINGOS - Egy evőkanál szárított rozmaringra öntsünk 2 dl forró vizet és hagyjuk állni 10 percen át, ezután szűrjük le. Hosszú haj esetén, dupla mennyiséget is készíthetünk. Mossuk meg a hajunkat, majd öblítsük le a sampont és öntsük le ezzel a langyossá hűlt rozmaringos főzettel. 

CITROMOS - Az öblítést követően: egy citrom levét facsarjuk ki, és adjunk hozzá egy kevés langyos vizet, masszírozzuk a fejbőrünkbe és hagyjuk állni 10 percen át, majd öblítsük le tiszta vízzel. 

CSALÁNOS - 2 evőkanál szárított csalánra öntsünk 2 dl forró vizet és hagyjuk állni 10 percen át, ezt követően szűrjük le, majd adjunk hozzá 2 evőkanál almaecetet. Hajmosás után öblítsük le a csalánfőzettel a hajunkat, Masszírozzuk át a fejbőrt, hogy mindenhová eljusson! Hagyjuk rajta 15 percen át, majd langyos vízzel öblítsük át.

FONTOS: Ne mosd forró vízzel a hajad, csak kellemes meleggel!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!