Egyelőre nem tudni, ki az áldozat, és azt sem, ki ölhette meg.



Kamasz fiúk fedeztek fel Jászalsószentgyörgyön, egy elhagyatott vízelvezető árokban emberi maradványokat, írja a Blikk. A feldarabolt holttestet két zsákba rejtették, a rendőrség tájékoztatása szerint feltehetően emberölés történt. Egyelőre nem tudni, ki az áldozat (csak annyit, hogy egy kisebb termetű, kreol bőrű férfi volt), ahogy azt sem, ki ölhette meg.

A lapnak nyilatkozott a zsákokra rábukkanó egyik fiú apja, aki, mint mondja, először el sem akarta hinni, amit a gyerekek állítottak.

'Halálra voltak rémülve, falfehéren kiabáltak. Azt sikoltozták, hogy egy levágott kéz hullott ki a zsákból. Sajnos, több testrészt, így a fejet is látták, nem tudom, hogyan fogják feldolgozni ezt a rémséget' – mondta el a Blikknek Baranyi Kálmán, aki a hír hallatán azonnal kocsiba ült és elment a helyszínre. Mire odaért, már megkezdődött a rendőri intézkedés. A nyomozás teljes hírzárlat mellett folyik.

A helyiek közül többen is azt állítják, a közelmúltban senki nem tűnt el a településről, szerintük nem helyi az áldozat. A rendőrségi tájékoztatásban megadtak néhány adatot az azonosításával kapcsolatban: a feldarabolt férfi 166-170 cm körüli, sovány testalkatú. Bőre kreol, rövid, sűrű haja van. Bal karján több tetoválás van: kékes színű nonfiguratív, egy szív, valamint egy j és egy w betű.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!