Kiderült, ki lehetett a gyilkosa annak a férfinak, akinek feldarabolt holttestét kamaszok találták meg Jászalsószentgyörgy külterületén, zsákokba rejtve.



Édesanyja segítségével, zsákokban rejtették el a maradványokat Jászalsószentgyörgy külterületén, ahol kamaszok fedezték fel a brutális tett nyomait - írja a Police.hu.

A rendőrséghez március 2-án érkezett bejelentés arról, hogy egy jászalsószentgyörgyi öntözőcsatornában gyanús zsákokat találtak. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a nejlonzsákok emberi testrészeket rejtettek, ezért emberölés miatt kezdtek el nyomozni.

Az alapos nyomozás és a kiváló szakmai együttműködés – többek között a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ kollégáival, az Europol, illetve a környező országok rendőrhatóságainak munkatársaival - eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították az áldozatot.

A szálak Jászladányra vezettek. A nyomozók március 25-én gyanúsítottként kihallgatták P. Sz.-t és 51 éves édesanyját, akiket őrizetbe vettek.

A 27 éves nő részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy Bécsben követte el a gyilkosságot, onnan telekocsi szolgáltatással bőröndökben szállította haza a holttestet, majd édesanyja segítségével rejtették el.

A rendőrök indítványt tettek P. Sz. letartóztatására.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!